Comfortabel naar huis worden gebracht, gewoonweg in uw eigen auto!

Veilig en ontspannen aankomen op de luchthaven!

Luchthaven service

Of u nu op zakenreis gaat of op vakantie, Safe2Drive zorgt ervoor dat u stressvrij en comfortabel op tijd op de luchthaven aankomt en veilig weer thuis komt. Met onze betrouwbare chauffeurs, hoogwaardige voertuigen en flexibele diensten bieden we een naadloze reiservaring die voldoet aan al uw behoeften. Reserveer de Safe2Drive luchthavenservice, uw vakantie begint bij u thuis.

Vervoer naar Schiphol of andere luchthavens

Bij Safe2Drive begrijpen we het belang van tijdige aankomst en vertrek op de luchthaven. Onze professionele chauffeurs zijn goed op de hoogte van de vertrektijden en zorgen ervoor dat u ruim op tijd op de luchthaven arriveert. Bovendien houden we rekening met eventuele vertragingen, zodat u met een gerust hart kunt reizen, wetende dat we uw planning serieus nemen.

Of u nu alleen reist of met een groep, we hebben een gevarieerd wagenpark om aan al uw wensen te voldoen. Hierdoor wordt ook groepsvervoer naar Schiphol of een andere luchthaven mogelijk. Onze voertuigen zijn goed onderhouden, ruim en voorzien van moderne voorzieningen om uw reis zo aangenaam mogelijk te maken. Sit back, relax en geniet van het comfortabele interieur terwijl onze chauffeur u naar de luchthaven brengt.

Hoe werkt het luchthavenvervoer van Safe2Drive?

U stapt ontspannen in uw eigen auto, en wordt veilig naar de luchthaven naar keuze gebracht. Onze chauffeurs zijn minimaal 15 minuten voor vertrek aanwezig om u te helpen met uw bagage. Bij aankomst op de luchthaven helpt de chauffeur u eveneens met het uitladen van uw bagage. Na vertrek bij de luchthaven brengt de chauffeur uw auto terug naar een door u gekozen bestemming en overhandigd de sleutels op de plaats van bestemming. Komt u terug van uw reis, dan staat uw chauffeur u op te wachten. Uiteraard houden wij uw vluchtgegevens goed in de gaten, mocht u eerder of later aankomen op de luchthaven. Zo heeft u een privéchauffeur richting Eindhoven, Amsterdam, Rotterdam of bij welke luchthaven u ook moet zijn.

Internationaal luchthavenvervoer

Heeft u internationale gasten over? Safe2Drive haalt en brengt uw gasten van de luchthavens binnen Nederland, België, Duitsland en Frankrijk. Ook als u op vakantie wilt en gebruik wilt maken van de luxe van uw eigen auto kunnen wij dit regelen. Safe2Drive brengt uw eigen auto naar uw vakantie bestemming en haalt deze ook weer op. U kunt met uw eigen auto extra bagage meegeven, zodat u met alleen handbagage aan uw vakantie kan beginnen.

Wilt u meer informatie, stuur ons een mail voor vrijblijvende informatie.

Reserveer online

Reis met het gemak van Safe2Drive

Mail naar: info@safe2drive.nl of bel naar: 085-300 1200