Veilig aankomen op de plaats van bestemming!

Vervoer vanaf Schiphol

Safe2Drive is de ideale partner als u vervoer vanaf schiphol zoekt! Want voor de vakantievierders onder ons of de zakelijke reizen zijn wij uw chauffeur. Laat uw vluchtinformatie bij ons achter en wij zorgen dat u op tijd vertrekt of wordt opgehaald op gewenste vluchthaven. Geen gesleep met uw bagage in het openbaar vervoer en geen familie of vrienden die u om hulp hoeft te vragen. Ook niet midden in de nacht. Wij staan 24/7 voor u klaar! Daarbij zal u erg comfortabel afreizen naar uw bestemming in één van onze services.

Bel Safe2Drive! U kunt ons bereiken op 085-300 1200.

Vele mogelijkheden

Safe2Drive is er voor alle gelegenheden

Vliegt u via Schiphol voor uw zakenreis? Alleen of met een gezelschap? Bestel vooraf dan een auto met chauffeur bij Safe2Drive. Zo bent u altijd op tijd voor uw vlucht, snel weer terug op kantoor of bij uw volgende afspraak. Onderweg kunt u rustig doorwerken, terwijl uw chauffeur u veilig naar de plaats van bestemming brengt.

Geniet van

Het gemak van Safe2Drive

U kunt zelfs op een last minute basis een chauffeur bestellen die u in uw eigen auto naar de gewenste bestemming rijdt.

Door heel Nederland voor u beschikbaar

Overige Diensten

Na de bespreking toch nog een hapje eten en smaakt de wijn wel goed? Of onverwachts een iets te gezellig verjaardagsfeest? Ook dan kunt u Safe2Drive bellen. Wij zijn namelijk uw BOB! Wij zorgen ervoor dat u en uw auto weer veilig thuiskomen. Zo hoeft u de volgende dag niet terug uw auto op te halen en hoeft u niet vroeg weg om met iemand mee te kunnen rijden. Bel ons!

Reserveer online

Bel ons voor vervoer vanaf Schiphol!

Twijfel niet en geef uw vluchtgegevens telefonisch aan ons door op 085-300 1200. Bel Safe2Drive voor het vervoer naar Schiphol! Wij staan voor u klaar en zorgen dat u op tijd bij de gate wordt afgezet. Uiteraard helpen wij u ook met uw bagage.

Wat klanten zeggen

ERVAAR DE MENING VAN ANDEREN

Ontdek de mening van andere klanten die u al zijn voorgegaan:

Safe2Drive levert altijd een goede service!

Nick van Heeteren

Ik had plots een spoedvergadering in Amsterdam. Gelukkig kon ik snel terecht bij mijn vaste chauffeur van Safe2Drive. Binnen een half uur was ik op locatie.

Ron van der Hee

De chauffeur van Safe2Drive was erg vriendelijk en behulpzaam. Hij hielp mij met mijn bagage en hield zelfs de deur open bij het uitstappen. We hadden een fijn gesprek, de reis duurde zo veel korter dan verwacht.

Liesbeth Gravingen

Tijdens mijn rit naar een belangrijke beurs in Apeldoorn, ben ik fijn geholpen door Safe2Drive.

Petra van Dijk