Veilig aankomen op de plaats van bestemming!

Auto met chauffeur huren Rotterdam

Het regelen van een taxi Rotterdam Eindhoven airport? Safe2Drive zorgt dat u veilig en snel aankomt op de luchthaven. Daarnaast helpt de chauffeur u bij het tillen van uw bagage. U kiest: ons vervoer, of uw eigen auto! Wij brengen uw auto naar de door uw gekozen plek. Reserveer nu!

Vele mogelijkheden

Van luchthavenvervoer tot BOB-service

Wij zijn uw partner op het gebied van thuisbreng service. Van zakelijke reizen tot feesten in de grote stad. Wij halen u op in heel Nederland. Voor luchthaven vervoer zelfs ook in Belgie, Frankrijk en Duitsland! Goed om te weten is dat wij op afspraak werken. Maar u kunt ook last minute bellen naar: 085-300 1200. Wij brengen u thuis met ons vervoer, of in uw eigen auto. Zo hoeft u uw auto niet de volgende dag op te halen. Ten slotte kunt u Safe2Drive ook inhuren als privé chauffeur of valet parking.

Geniet van

Het gemak van Safe2Drive

U kunt zelfs op een last minute basis een chauffeur bestellen die u in uw eigen auto naar de gewenste bestemming rijdt.

Door heel Nederland voor u beschikbaar

Eventparking door Safe2Drive

Zoals hierboven al benoemd zijn wij gespecialiseerd in event- en valet parking. Een event organiseren is een grote klus. Wij nemen graag de parkeerzorgen op ons. Zo kunt u zich bezig houden met het feest zelf. Safe2Drive zorgt ervoor dat uw gasten op een prettige manier worden welkom geheten. De gasten geven hun sleutel aan ons, en wij parkeren de auto vervolgens op een veilige manier. Zodra de gast het feest wil verlaten, zorgen wij ervoor dat de auto klaar staat. Ontdek de mogelijkheden.

Reserveer online

Ik wil een rit reserveren | Taxi Rotterdam Eindhoven airport

Kom veilig thuis met de thuisbrengservice van Safe2Drive, of laat u op tijd brengen en halen op de airport. Al de mogelijkheden vindt u op onze website. Neem telefonisch contact op, of vraag online een rit aan. Ook kunt u een mail sturen naar info@safe2drive.nl

Wat klanten zeggen

ERVAAR DE MENING VAN ANDEREN

Ontdek de mening van andere klanten die u al zijn voorgegaan:

Ik had plots een spoedvergadering in Amsterdam. Gelukkig kon ik snel terecht bij mijn vaste chauffeur van Safe2Drive. Binnen een half uur was ik op locatie.

Ron van der Hee

De chauffeur van Safe2Drive was erg vriendelijk en behulpzaam. Hij hielp mij met mijn bagage en hield zelfs de deur open bij het uitstappen. We hadden een fijn gesprek, de reis duurde zo veel korter dan verwacht.

Liesbeth Gravingen

Safe2Drive levert altijd een goede service!

Nick van Heeteren

Tijdens mijn rit naar een belangrijke beurs in Apeldoorn, ben ik fijn geholpen door Safe2Drive.

Petra van Dijk