Veilig aankomen op de plaats van bestemming!

Goedkoop vervoer Schiphol

Gaat u op vakantie of op zakenreis en zoekt u goedkoop vervoer naar Schiphol? Dan is Safe2Drive dé vervoerder die u naar Schiphol kan brengen. Wij brengen u met plezier naar desgewenste luchthaven. Daarnaast zorgen wij ervoor dat u zich niet druk hoeft te maken of u op tijd komt en waar een parkeerplek is. Safe2Drive ontzorgt u totdat u de gate inloopt. Want uiteraard zetten wij u voor de gate af en helpen wij een handje met de koffers. Neem contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden voor vervoer naar Schiphol.

Vele mogelijkheden

Vervoer naar Schiphol goedkoop

Met de luchthaven service van Safe2Drive kunt u ontspannen op vakantie of zakenreis. Minimaal 15 minuten voor vertrek is onze chauffeur op locatie. We helpen u met uw bagage en nadat we u hebben afgezet op Schiphol brengen we uw auto naar de door u gekozen locatie. Bij terugkomst staat onze chauffeur u weer op te wachten.  Uiteraard houden wij uw vluchtgegevens goed in de gaten.

Wij kunnen u ook op zakelijkvlak ondersteunen om goedkoop naar Schiphol vervoerd te worden. Al onze personenwagens en bussen zijn zakelijk inzetbaar. Wanneer u of uw personeel of relaties vaak op vliegreis gaan, kan het voor u een uitkomst zijn om dit te regelen bij Safe2Drive. Naast regulieren taxi’s hebben wij ook luxe taxi’s. Op deze manier laat u een juiste indruk achter bij klanten. Bekijk onze mogelijkheden tot zakelijkvervoer.

Geniet van

Het gemak van Safe2Drive

U kunt zelfs op een last minute basis een chauffeur bestellen die u in uw eigen auto naar de gewenste bestemming rijdt.

Door heel Nederland voor u beschikbaar

Safe2Drive voor iedere gelegenheid!

Want naast het vervoer naar Schiphol kunt u bij Safe2Drive ook terecht voor thuisbreng service, een privé chauffeur en Valet & Event parking. Dus of u nu een BOB zoekt na een avond stappen of een chauffeur voor uw zakelijke afspraken. Safe2Drive staat voor u klaar.

U kunt gemakkelijk en snel online een reservering plaatsen voor ieder gewenst tijdstip. Bij Safe2Drive hebben we alleen maar professionele bestuurders die getraind zijn om in ieder type voertuig te kunnen rijden. U kunt zelfs last minute een chauffeur bestellen die in uw eigen auto naar gewenste bestemming rijdt.

Valet parking

Naast dat wij vervoer naar Schiphol goedkoop voor u kunnen regelen is het ook mogelijk om via ons Valet Parking te regelen. Onze medewerkers staan voor u klaar om op het feest of event de auto’s te parkeren. De gasten kunnen hierbij ook kiezen of ze thuisgebracht willen worden of dat de medewerker de auto weer terug naar hun toe brengt. Met grotere evenementen denken wij graag met u mee in mogelijkheden. Mocht het nodig zijn, dan kunnen wij ook een shuttle service voor uw event of feest regelen. 

Reserveer online

Contact goedkoop vervoer Schiphol

Neem contact met ons op en reserveer vandaag nog het goedkoop vervoer naar Schiphol. U kunt ons telefonisch bereiken op 085-3001200 en wij regelen de rest. Heeft u verder nog vragen? Dan kunt u ook een e-mail sturen naar info@safe2drive.nl

Wat klanten zeggen

ERVAAR DE MENING VAN ANDEREN

Ontdek de mening van andere klanten die u al zijn voorgegaan:

Ik had plots een spoedvergadering in Amsterdam. Gelukkig kon ik snel terecht bij mijn vaste chauffeur van Safe2Drive. Binnen een half uur was ik op locatie.

Ron van der Hee

Safe2Drive levert altijd een goede service!

Nick van Heeteren

De chauffeur van Safe2Drive was erg vriendelijk en behulpzaam. Hij hielp mij met mijn bagage en hield zelfs de deur open bij het uitstappen. We hadden een fijn gesprek, de reis duurde zo veel korter dan verwacht.

Liesbeth Gravingen

Tijdens mijn rit naar een belangrijke beurs in Apeldoorn, ben ik fijn geholpen door Safe2Drive.

Petra van Dijk