Veilig aankomen op de plaats van bestemming!

Airport service Rotterdam

Heeft u interesse in airport service Rotterdam? Dan bent u bij Safe2Drive aan het juiste adres! Met onze privé chauffeur zorgen wij ervoor dat u optimaal kunt ontspannen in uw eigen auto en zich volledig kunt focussen op uw vakantie. Maak direct een afspraak of neem contact met ons op voor meer informatie.

Vele mogelijkheden

Voordelen van airport service Rotterdam

Wij zorgen voor een Safe2Drive chauffeur die 15 minuten voor vertrek bij u klaar staat. Uiteraard zorgen wij ervoor dat u op tijd aankomt bij de desbetreffende luchthaven. Zo kunt u ontspannen gaan nadenken over uw vakantieplannen. Onze luchthavenservice gaat verder dan enkel de luchthaven van Rotterdam. Wij brengen u door diverse landen naar verschillende luchthavens.

Naast onze luchthavenservice bieden wij ook enkele andere dienstverleningen aan. Hierbij kunt u denken aan een bob thuisbrengservice, privéchauffeurs en valet- & event parking. Wilt u hier meer over weten? Bekijk dan snel onze website.

Geniet van

Het gemak van Safe2Drive

U kunt zelfs op een last minute basis een chauffeur bestellen die u in uw eigen auto naar de gewenste bestemming rijdt.

Door heel Nederland voor u beschikbaar

Luchthavenvervoer

Wanneer u op vakantie gaat, of dit nu privé of zakelijk is, kunnen wij het vervoer naar het vliegveld regelen. Op vakantie gaan is fijn, maar de voorbereiding brengt ook veel stress met zich mee. Daarom nemen wij uw zorgen over het vervoer naar de luchthaven van u over. Wij zorgen dat we 15 minuten voor aanvang op de gewenste locatie klaarstaan. Tevens helpen wij met het inladen van de bagage. Wij brengen u naar luchthavens in Nederland, maar ook naar Duitsland, Frankrijk en België.

Reserveer online

Rit plannen

Wilt u graag gebruik maken van één van onze services? Wacht dan niet langer en plan direct uw rit bij ons in. Heeft u nog aanvullende vragen? Wij helpen u graag verder en zijn te bereiken via telefoonnummer 085- 300 1200! Tot ziens bij Safe2Drive! Volg ons op Facebook om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws!

Wat klanten zeggen

ERVAAR DE MENING VAN ANDEREN

Ontdek de mening van andere klanten die u al zijn voorgegaan:

Safe2Drive levert altijd een goede service!

Nick van Heeteren

De chauffeur van Safe2Drive was erg vriendelijk en behulpzaam. Hij hielp mij met mijn bagage en hield zelfs de deur open bij het uitstappen. We hadden een fijn gesprek, de reis duurde zo veel korter dan verwacht.

Liesbeth Gravingen

Ik had plots een spoedvergadering in Amsterdam. Gelukkig kon ik snel terecht bij mijn vaste chauffeur van Safe2Drive. Binnen een half uur was ik op locatie.

Ron van der Hee

Tijdens mijn rit naar een belangrijke beurs in Apeldoorn, ben ik fijn geholpen door Safe2Drive.

Petra van Dijk