Veilig aankomen op de plaats van bestemming!

Vervoer naar Schiphol busje

Ook voor vervoer naar Schiphol busje bent u bij Safe2Drive aan het juiste adres! Want ook voor luchthavenservice staan wij voor u klaar. Een onbezorgde start van uw vakantie of zakentrip? Kies dan voor Safe2Drive. Zo kunt u onderweg naar Schiphol nog even werken of alvast lekker relaxen in de auto. De chauffeur zal minimaal 15 minuten voor vertrek aanwezig zijn en zorgt ervoor dat u ruim op tijd op het vliegveld arriveert. Uiteraard wordt er ook een handje geholpen met de bagage en wordt u direct voor de gate afgezet.

Meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op!

Vele mogelijkheden

Safe2Drive voor vervoer naar Schiphol busje

Wilt u met meerdere personen gebruik maken van onze ritten van- en naar het vliegveld? Ook dat is geen probleem voor Safe2Drive. Wij regelen dat iedereen mee kan rijden. Wij zullen er alles aan doen om de start van uw vakantie zo aangenaam mogelijk te maken. Gaat u op zakenreis? De chauffeur haalt u thuis op en brengt u zo snel mogelijk naar het vliegveld. U kunt ondertussen nog uw laatste werkzaamheden in de auto uitvoeren. Dat is wel zo fijn! Ten slotte kunt u Safe2Drive ook inhuren om uw gasten op te halen vanaf de airport. Krijgt u bijvoorbeeld bezoek uit het buitenland? Dan haalt Safe2Drive hen op en brengt uw gasten naar afgesproken locatie.

Geniet van

Het gemak van Safe2Drive

U kunt zelfs op een last minute basis een chauffeur bestellen die u in uw eigen auto naar de gewenste bestemming rijdt.

Door heel Nederland voor u beschikbaar

De diensten van Safe2Drive

Naast de ritten van- en naar het vliegveld in onze luchthavenservice kunnen wij u ook op andere manieren van dienst zijn. Denk bijvoorbeeld aan BOB- en thuisbrengservice. Heeft u bijvoorbeeld een gezellige avond maar kunt u beter niet meer naar huis rijden? Bel dan Safe2Drive. Wij brengen u en indien gewenst uw auto veilig naar huis!

Reserveer online

Reserveer een rit naar Schiphol!

Wilt u gebruik maken van het vervoer naar Schiphol busje van Safe2Drive? Druk dan op onderstaande knop en reserveer direct een rit. Heeft u nog vragen? Dan kunt u ons telefonisch bereiken via 085 – 300 1200 of uw vraag mailen naar info@safe2drive.nl

Wat klanten zeggen

ERVAAR DE MENING VAN ANDEREN

Ontdek de mening van andere klanten die u al zijn voorgegaan:

Ik had plots een spoedvergadering in Amsterdam. Gelukkig kon ik snel terecht bij mijn vaste chauffeur van Safe2Drive. Binnen een half uur was ik op locatie.

Ron van der Hee

De chauffeur van Safe2Drive was erg vriendelijk en behulpzaam. Hij hielp mij met mijn bagage en hield zelfs de deur open bij het uitstappen. We hadden een fijn gesprek, de reis duurde zo veel korter dan verwacht.

Liesbeth Gravingen

Safe2Drive levert altijd een goede service!

Nick van Heeteren

Tijdens mijn rit naar een belangrijke beurs in Apeldoorn, ben ik fijn geholpen door Safe2Drive.

Petra van Dijk