Veilig aankomen op de plaats van bestemming!

Vervoer Schiphol

Als u op zoek bent naar vervoer schiphol dan zit u in de taxi van Safe2Drive goed! Gaat u binnenkort op vliegvakantie, familiebezoek of zakenreis? Begin u reis dan comfortabel en zorgeloos met een taxi van Safe2Drive. Onze chauffeurs zijn minimaal 15 min voor vertrek bij u op locatie. Uiteraard helpen wij u een handje bij het in en uitladen van uw bagage. Wilt u alvast een auto reserveren voor vervoer Schiphol ? Bel dan naar 085-300 1200 en reserveer direct.

Vele mogelijkheden

Auto op bestemming

Gaat u op vakantie en wilt u tijdens uw vakantie overal gaan en staan waar u wilt, zonder het gedoe van een auto huren? Ook dan kan Safe2Drive u van dienst zijn! Want bij ons is het ook mogelijk om uw eigen auto naar uw vakantie bestemming te brengen. Deze wordt na de vakantie ook weer opgehaald. Hierdoor kunt u met slechts uw handbagage in het vliegtuig stappen en bij aankomst staat uw auto voor u klaar. Wilt u meer informatie over deze service? Neem dan gerust contact met ons op. Wij staan u graag te woord!

Geniet van

Het gemak van Safe2Drive

U kunt zelfs op een last minute basis een chauffeur bestellen die u in uw eigen auto naar de gewenste bestemming rijdt.

Door heel Nederland voor u beschikbaar

Zakelijk vervoer Schiphol

Ook zakelijk kunnen wij u van dienst zijn. Gaat u bijvoorbeeld op zakenreis? De chauffeur haalt u thuis op en brengt u zo snel mogelijk naar het vliegveld. Laat u internationale gasten of zakenrelaties invliegen? Ook dan zijn wij uw partner bij uitstek! Voor meer informatie over zakelijk vervoer naar Schiphol kunt u altijd contact met ons opnemen.

Reserveer online

Kom in contact

Naast vervoer naar Schiphol bieden wij nog veel meer diensten aan. Bekijk al onze diensten op de website. Neemt u bij interesse in één van onze diensten gerust contact met ons op. U kunt ons telefonisch bereiken op 085-300 1200, of reserveer direct via onderstaande button. Overige vragen kunt u ook mailen naar info@safe2drive.nl.

Wat klanten zeggen

ERVAAR DE MENING VAN ANDEREN

Ontdek de mening van andere klanten die u al zijn voorgegaan:

De chauffeur van Safe2Drive was erg vriendelijk en behulpzaam. Hij hielp mij met mijn bagage en hield zelfs de deur open bij het uitstappen. We hadden een fijn gesprek, de reis duurde zo veel korter dan verwacht.

Liesbeth Gravingen

Tijdens mijn rit naar een belangrijke beurs in Apeldoorn, ben ik fijn geholpen door Safe2Drive.

Petra van Dijk

Ik had plots een spoedvergadering in Amsterdam. Gelukkig kon ik snel terecht bij mijn vaste chauffeur van Safe2Drive. Binnen een half uur was ik op locatie.

Ron van der Hee

Safe2Drive levert altijd een goede service!

Nick van Heeteren