Veilig aankomen op de plaats van bestemming!

Auto met chauffeur

Er zijn verschillende situaties waarin het ideaal is om een auto met privéchauffeur tot uw beschikking te hebben. Het voordeel van een auto huren met chauffeur bij Safe2Drive is dat u door een professionele chauffeur op tijd naar de gewenste bestemming wordt gebracht. U krijgt alle aandacht van de chauffeur en alles wordt voor u geregeld. Dit maakt uw reis extra ontspannen!

De chauffeur rijdt niet in uw eigen auto en daarom heeft u geen omkijken naar bijvoorbeeld onderhoud en tanken. Een auto huren met chauffeur regelt u direct. Neem contact met ons op om een chauffeur met auto te reserveren of bel direct naar 085- 300 1200.

Hele dagen of dagdelen voorzien van vervoer

Waarom een auto met chauffeur huren? 

Wanneer u een auto met chauffeur huurt blijft de chauffeur gedurende de dag of een dagdeel bij u in de buurt. De chauffeur rijdt u van afspraak naar afspraak. Het is de perfecte oplossing wanneer u bijvoorbeeld niet over een eigen voertuig beschikt of wanneer uw organisatie gasten over heeft. Een auto met chauffeur huren gaat op uurprijs en is bedoeld voor hele dagen of dagdelen. In bijna alle gevallen is het voordeliger dan een taxi. Door ons vaste all-in uurtarief komt u niet voor verrassingen te staan!

Geniet van

Het gemak van Safe2Drive

U kunt zelfs op een last minute basis een chauffeur bestellen die u in uw eigen auto naar de gewenste bestemming rijdt.

Door heel Nederland voor u beschikbaar

Persoonlijke chauffeur met auto huren 

De chauffeurs van Safe2Drive zijn professionals en bieden een hoogstaande service. We willen het u zo gemakkelijk mogelijk maken. Geef uw wens door en wij maken het mogelijk. Een auto huren met chauffeur betekent dat u comfortabel gereden wordt naar al uw afspraken. Wij zorgen ervoor dat u netjes op tijd voor de deur staat en wachten op u tot u klaar bent.

Wilt u liever rondgereden worden in uw eigen auto? Dan is dat is ook mogelijk met onze privéchauffeur service.

Reserveer online

Reserveer een auto met chauffeur

Wilt u een auto met chauffeur reserveren? Of wilt u meer informatie over de diensten van Safe2Drive? Neem dan telefonisch contact met ons op of reserveer gemakkelijk v via onderstaande button. Ook kunt u uw vragen mailen naar info@safe2drive.nl.

Wat klanten zeggen

ERVAAR DE MENING VAN ANDEREN

Ontdek de mening van andere klanten die u al zijn voorgegaan:

De chauffeur van Safe2Drive was erg vriendelijk en behulpzaam. Hij hielp mij met mijn bagage en hield zelfs de deur open bij het uitstappen. We hadden een fijn gesprek, de reis duurde zo veel korter dan verwacht.

Liesbeth Gravingen

Safe2Drive levert altijd een goede service!

Nick van Heeteren

Tijdens mijn rit naar een belangrijke beurs in Apeldoorn, ben ik fijn geholpen door Safe2Drive.

Petra van Dijk

Ik had plots een spoedvergadering in Amsterdam. Gelukkig kon ik snel terecht bij mijn vaste chauffeur van Safe2Drive. Binnen een half uur was ik op locatie.

Ron van der Hee