Veilig aankomen op de plaats van bestemming!

Auto met chauffeur

Een auto met chauffeur is ideaal als u tijdelijk niet over een eigen auto beschikt of zoekt naar bijvoorbeeld geschikt directievervoer. De diensten van Safe2Drive bieden u de perfecte oplossing. Er zijn verschillende situaties waarin het ideaal is om een auto met privéchauffeur tot uw beschikking te hebben. Dat begrijpen wij van Safe2Drive als geen ander. Neem contact met ons op om een chauffeur met auto te reserveren of bel direct naar 085- 300 1200.

Plaats nu een reservering
Vele mogelijkheden

Diensten Safe2Drive

Naast een auto met chauffeur kunt u voor veel meer diensten bij ons terecht. Of het nu zakelijk vervoer betreft of omdat u niet zelf kan of wil rijden. Alles is mogelijk bij Safe2Drive. Bij ons kunt u bijvoorbeeld ook terecht voor thuisbrengservice, luchthavenservice en valet & Eventparking.

Heeft u bijvoorbeeld een feestje, of gaat u gezellig uit eten? Reserveer dan voor vertrek uw eigen thuisbreng chauffeur. De chauffeur brengt u na een gezellige avond in uw eigen auto weer naar huis. Zo hoeft u niet met alcohol op achter het stuur en hoeft u ook niet de volgende dag uw auto weer op te halen.

Geniet van

Het gemak van Safe2Drive

U kunt zelfs op een last minute basis een chauffeur bestellen die u in uw eigen auto naar de gewenste bestemming rijdt.

Door heel Nederland voor u beschikbaar

Privé chauffeur

Heeft u een drukke agenda en nog veel werk te doen? Of heeft u een belangrijke meeting waar u nog even tijd voor nodig heeft om hierop voor te bereiden? Bel dan naar Safe2Drive! Want met een privé chauffeur brengen wij u naar al u w afspraken. Wij zorgen ervoor dat u netjes op tijd voor de deur staat en wachten op u tot u klaar bent. Indien gewenst wassen wij uw auto blinkend schoon tijdens het wachten. Zodat u weer in een schone auto naar de volgende afspraak kunt.

Reserveer online

Reserveer een auto met chauffeur

Wilt u een auto met chauffeur reserveren? Of wilt u meer informatie over de diensten van Safe2Drive? Neem dan telefonisch contact met ons op of reserveer gemakkelijk v via onderstaande button. Ook kunt u uw vragen mailen naar info@safe2drive.nl.

Wat klanten zeggen

Ervaar de meningen van anderen

Ontdek de mening van andere klanten die u al zijn voorgegaan:

Ik had plots een spoedvergadering in Amsterdam. Gelukkig kon ik snel terecht bij mijn vaste chauffeur van Safe2Drive. Binnen een half uur was ik op locatie.

Ron van der Hee

Safe2Drive levert altijd een goede service!

Nick van Heeteren

Tijdens mijn rit naar een belangrijke beurs in Apeldoorn, ben ik fijn geholpen door Safe2Drive.

Petra van Dijk

De chauffeur van Safe2Drive was erg vriendelijk en behulpzaam. Hij hielp mij met mijn bagage en hield zelfs de deur open bij het uitstappen. We hadden een fijn gesprek, de reis duurde zo veel korter dan verwacht.

Liesbeth Gravingen