Snel op de plek van bestemming

Taxi-service

Wanneer u op zoek bent naar een taxi die u snel van A naar B brengt, bent u bij Safe2Drive op de juiste plek. We brengen u overal naar toe waar u maar wilt! Onze betrouwbare chauffeurs hebben veel ervaring en rijden altijd via de snelste route. Heeft u zelf een gewenste route? Geef het dan vooral aan.

Taxi voorzien van alle gemakken

De taxi-service van Safe2Drive

Taxivervoer is vaak het beste middel om eenvoudig op uw gewenste plek te komen. Het is snel, veilig en luxe. Het wagenpark van Safe2Drive bestaat uit personenwagens en persoonsbusjes (V-Klasses) van Mercedes-Benz. De taxibusjes zijn ideaal voor groepen die met meer dan drie personen reizen. In totaal kunnen zeven passagiers vervoerd worden in onze persoonsbusjes.
Het wagenpark van Safe2Drive is voorzien van alle gemakken die verbonden zijn aan het merk Mercedes-Benz. Zo zorgen we ervoor dat u altijd comfortabel reist en op tijd op de gewenste plaats van bestemming komt.

Geef uw eigen betaalvoorkeur aan

Tarieven en prijsbepaling

De tarieven en de prijsbepaling van onze taxi-service zijn transparant en helder. De ritprijs is afhankelijk van het aantal kilometers dat gereden moet worden. U kunt vooraf uw voorkeur aangeven over hoe u wilt betalen. De tarieven van onze taxi-service kunnen op twee manieren worden vastgesteld:

  • De taximeter wordt gestart aan het begin van de rit en wordt gestopt aan het einde van de rit. De taximeter hanteert de prijzen die jaarlijks worden vastgesteld door de overheid.
  • We maken vooraf een overeengekomen prijsafspraak.

Voorafgaand aan de rit en afhankelijk van de rit (eventuele tussenstops of wachttijd) bepalen wij samen met u de manier waarop de ritprijs wordt vastgesteld.

Altijd snel een taxi

Taxicentrale 24/7 beschikbaar

Onze chauffeurs staan dag en nacht voor u klaar om u te vervoeren naar de gewenste bestemming. Wij zijn 24/7 bereikbaar en onze beschikbaarheid is eveneens 24/7. Extreme tijden gedurende de hele nacht of een ritstart in een doordeweekse nacht zijn echter uitsluitend mogelijk in overleg. Hiervoor worden eveneens extra kosten in rekening gebracht.

Eenvoudig en snel

Taxi vervoer online reserveren met een klik

Uw taxirit reserveert u eenvoudig online. Vul op uw gemak uw gegevens in en uw rit is met één klik geregeld.

Geniet van

Het gemak van Safe2Drive

U kunt zelfs op een last minute basis een chauffeur bestellen die u in uw eigen auto naar de gewenste bestemming rijdt.

Reserveer online

Reis met het gemak van Safe2Drive

Mail naar: info@safe2drive.nl of bel naar: 085-300 1200