Veilig aankomen op de plaats van bestemming!

Schiphol vervoer busje

Bent u op zoek naar Schiphol vervoer busje? Dan kan Safe2Drive u zeker verder helpen. Ook voor groepsvervoer bent u bij ons aan het juiste adres. Vakanties voor ontspanning, zakelijk of familie. Safe2Drive zet keurig op tijd af bij Schiphol. Wij helpen u met het in- en uitladen van uw bagage. We staan 15 minuten voor vertrek op de gewenste locatie op u te wachten. Zo rijden we zekerweten op tijd weg. U kunt gemakkelijk een reservering plaatsen via de website. Heeft eerst behoefte aan meer informatie? Dat kan! Neem dan contact met ons op via onze contactpagina.

Plaats nu een reservering

Vele mogelijkheden

Vervoer naar luchthavens

Op vakantie gaan is fijn en ontspannend. Maar de zorgen voor een vakantie zijn vaak stressvol. Zeker het vervoer richting een luchthaven is vaak een gedoe. Daar biedt Safe2Drive hulp aan. Wij zijn ervoor al uw ritten naar of van luchthavens. Wij brengen u op tijd naar de gewenste luchthaven en kunnen u na uw reis ook weer thuisbrengen. Bij terugkomst houden wij uw vluchtgegevens goed in de gaten. Zien wij dat u eerder landt, dan zorgen wij ervoor dat we er eerder zijn. Bekijk de mogelijkheden op de website.

Geniet van

Het gemak van Safe2Drive

U kunt zelfs op een last minute basis een chauffeur bestellen die u in uw eigen auto naar de gewenste bestemming rijdt.

Door heel Nederland voor u beschikbaar

Safe2Drive vervoer

Safe2Drive kunt u brengen naar de gewenste luchthaven. Maar naast dit kunt u ons ook inschakelen voor ritten naar restaurants, vrienden, werk en meer! Of u nu een avondje gaat stappen of een bezoek brengt aan het ziekenhuis. Wij staan voor u klaar. Wij zijn uw BOB die u na afloop weer veilig thuisbrengt. Heeft u onverwachts een glaasje alcohol op. Stap dan niet achter het stuur en bel Safe2Drive. Wij zorgen er dan voor dat er twee chauffeurs uw kant op komen. Eén chauffeur brengt u thuis en de andere chauffeur brengt uw auto thuis. Zo hoeft zich daar geen zorgen over te maken de volgende dag.

U kunt ook uw gasten laten ophalen of brengen door ons. Wij zorgen ervoor dat de netjes op de plek van bestemming aankomen. Het is mogelijk om ook vervoerd te worden naar het buitenland. De mogelijke landen zijn België, Duitsland en Frankrijk. 

Reserveer online

Contact Schiphol vervoer busje

Bij interesse kunt u vrijblijvend contact opnemen. Heeft u nog vragen, dan kunt u deze telefonisch stellen. Bel dan naar 085-3001200. U kunt ook een e-mail sturen naar: info@safe2drive.nl

Wat klanten zeggen

Ervaar de meningen van anderen

Ontdek de mening van andere klanten die u al zijn voorgegaan:

Ik had plots een spoedvergadering in Amsterdam. Gelukkig kon ik snel terecht bij mijn vaste chauffeur van Safe2Drive. Binnen een half uur was ik op locatie.

Ron van der Hee

Safe2Drive levert altijd een goede service!

Nick van Heeteren

Tijdens mijn rit naar een belangrijke beurs in Apeldoorn, ben ik fijn geholpen door Safe2Drive.

Petra van Dijk

De chauffeur van Safe2Drive was erg vriendelijk en behulpzaam. Hij hielp mij met mijn bagage en hield zelfs de deur open bij het uitstappen. We hadden een fijn gesprek, de reis duurde zo veel korter dan verwacht.

Liesbeth Gravingen