Veilig aankomen op de plaats van bestemming!

Vervoer naar Schiphol goedkoop

Vervoer naar Schiphol goedkoop gezocht? Dan bent u bij taxi Safe2Drive aan het juiste adres! Wanneer u binnenkort op privé of zakelijk op vakantie gaat is wel zo fijn om zorgeloos aan de reis te beginnen. Safe2Drive helpt u daar graag bij! Wij zorgen ervoor dat onze chauffeurs minimaal 15 minuten voor tijd aanwezig zijn op de gewenste locatie. Tevens helpen wij u graag bij het inladen van de spullen. Wilt u graag een auto reserveren om u naar Schiphol te brengen? Dat kan! Bel dan naar 085-300 1200 en reserveer direct!

Naast dat wij vervoer voor u kunnen regelen is het ook mogelijk om via ons Valet Parking te regelen. Onze medewerkers staan voor u klaar om op het feest of event de auto’s te parkeren. De gasten kunnen hierbij ook kiezen of ze thuisgebracht willen worden of dat de medewerker de auto weer terug naar hun toe brengt. Met grotere evenementen denken wij graag met u mee in mogelijkheden. Mocht het nodig zijn, dan kunnen wij ook een shuttle service voor uw event of feest regelen. 

Plaats nu een reservering

Vele mogelijkheden

Neem uw auto mee

Wilt u op vakantie gebruik maken van uw eigen auto, maar heeft u geen idee hoe dat kan doen? Wij van Safe2Drive helpen u daar graag bij! Wij bieden namelijk de mogelijkheid aan om uw auto op de gewenste vakantie bestemming af te leveren. Zo kunt op vakantie gebruik maken van uw eigen auto, zonder het gedoe van een auto huren. Aan het eind van de vakantie zorgen wij ervoor dat uw auto weer wordt thuis gebracht. U stapt zelf met handbagage het vliegtuig in, de rest regelen wij. Bij aankomst staat uw auto al klaar. Interesse in deze service? Neem dan contact op voor de mogelijkheden.

Geniet van

Het gemak van Safe2Drive

U kunt zelfs op een last minute basis een chauffeur bestellen die u in uw eigen auto naar de gewenste bestemming rijdt.

Door heel Nederland voor u beschikbaar

Zakelijk reizen naar Schiphol

Wij kunnen u ook op zakelijkvlak ondersteunen. Al onze personenwagens en bussen zijn zakelijk inzetbaar. Wanneer u of uw personeel of relaties vaak op vliegreis gaan, kan het voor u een uitkomst zijn om dit te regelen bij Safe2Drive. Naast regulieren taxi’s hebben wij ook luxe taxi’s. Op deze manier laat u een juiste indruk achter bij klanten. Bekijk onze mogelijkheden tot zakelijkvervoer.

Reserveer online

Neem contact op

Naast het vervoer naar vliegvelden bieden wij nog meer aan. Bekijk op uw gemak al onze diensten op de website. Wanneer u interesse heeft, kunt u contact opnemen voor meer informatie. U kunt ons bereiken op 085-300 1200 of direct reserveren via de onderstaande button. Voor andere vragen kunt u ons mailen: info@safe2drive.nl.

Wat klanten zeggen

Ervaar de meningen van anderen

Ontdek de mening van andere klanten die u al zijn voorgegaan:

Ik had plots een spoedvergadering in Amsterdam. Gelukkig kon ik snel terecht bij mijn vaste chauffeur van Safe2Drive. Binnen een half uur was ik op locatie.

Ron van der Hee

Safe2Drive levert altijd een goede service!

Nick van Heeteren

Tijdens mijn rit naar een belangrijke beurs in Apeldoorn, ben ik fijn geholpen door Safe2Drive.

Petra van Dijk

De chauffeur van Safe2Drive was erg vriendelijk en behulpzaam. Hij hielp mij met mijn bagage en hield zelfs de deur open bij het uitstappen. We hadden een fijn gesprek, de reis duurde zo veel korter dan verwacht.

Liesbeth Gravingen