Veilig aankomen op de plaats van bestemming!

Groepsvervoer Schiphol

Voor groepsvervoer Schiphol bent u bij Safe2Drive aan het juiste adres. Of u nu op zakenreis gaat of op ontspannen vakantie, reserveer een busje bij Safe2Drive. Wij zorgen ervoor dat u op tijd aankomt op Schiphol en helpen u met uw bagage. Onze chauffeurs staan minimaal 15 minuten voor vertrek bij u thuis. Plaats gemakkelijk een reservering via de website!

Vele mogelijkheden

Luchthaven vervoer

Nooit meer stressen of u op tijd komt en nooit meer zoeken naar een parkeerplek? Bel dan Safe2Drive! Wij brengen u naar gewenste luchthaven. Daarbij zorgen wij dat er een chauffeur op u staat te wachten bij terugkomst. Wij houden uw vluchtgegevens goed in de gaten, mocht u dus eerder landen dan gepland, zorgen wij altijd dat er een chauffeur op bestemming is.

Geniet van

Het gemak van Safe2Drive

U kunt zelfs op een last minute basis een chauffeur bestellen die u in uw eigen auto naar de gewenste bestemming rijdt.

Door heel Nederland voor u beschikbaar

Safe2Drive voor iedere gelegenheid!

Want naast Schiphol vervoer kunt u bij Safe2Drive terecht voor al uw thuisbreng ritten. Of u nu uit eten bent met familie of een avond stappen met vrienden. Safe2Drive is uw BOB! Al in de auto gestapt en toch wat meer alcohol gedronken dan gepland? Bel dan direct Safe2Drive. Wij kunnen u thuis brengen in uw eigen auto. 1 chauffeur rijdt u in uw auto terug, en de tweede chauffeur rijdt in onze auto achter u aan.  Zo hoeft u de volgende dag niet meer terug om uw auto op te halen.

Bij Safe2Drive hebben we alleen maar professionele bestuurders die getraind zijn om in ieder type voertuig te kunnen rijden. Wij zorgen ervoor dat u veilig thuis komt na een gezellig avond! Natuurlijk zijn onze services ook overdag beschikbaar.

Reserveer online

Contact groepsvervoer Schiphol

Neem contact met ons op en reserveer uw vervoer naar Schiphol. U kunt uw reservering gemakkelijk plaatsen via de website. Mocht u een vraag hebben omtrent het groepsvervoer? Bel ons dan op: 085-3001200 of stuur een e-mail naar: info@safe2drive.nl

Wat klanten zeggen

ERVAAR DE MENING VAN ANDEREN

Ontdek de mening van andere klanten die u al zijn voorgegaan:

De chauffeur van Safe2Drive was erg vriendelijk en behulpzaam. Hij hielp mij met mijn bagage en hield zelfs de deur open bij het uitstappen. We hadden een fijn gesprek, de reis duurde zo veel korter dan verwacht.

Liesbeth Gravingen

Tijdens mijn rit naar een belangrijke beurs in Apeldoorn, ben ik fijn geholpen door Safe2Drive.

Petra van Dijk

Safe2Drive levert altijd een goede service!

Nick van Heeteren

Ik had plots een spoedvergadering in Amsterdam. Gelukkig kon ik snel terecht bij mijn vaste chauffeur van Safe2Drive. Binnen een half uur was ik op locatie.

Ron van der Hee