Luchthavenservice

Bent u op zoek naar luchthavenservice, omdat u bijvoorbeeld niet zelf wilt rijden, voor of na een lange en intensieve vlucht? Dan bent u bij Safe2Drive aan het juiste adres! Wij zijn onder andere gespecialiseerd in luchthavenservice, maar kunnen u ook helpen bij Valet parking, of als u een bob-chauffeur nodig heeft.

Heeft u vragen? Neem dan gerust contact met ons op. Ook kunt u natuurlijk direct een rit reserveren op de website.

Luchthavenservice van Safe2Drive

Of u nu op zakenreis gaat, of ontspannen aan uw vakantie wilt beginnen, in alle gevallen zit u goed bij Safe2Drive. U stapt bij u thuis in uw eigen auto en wordt veilig naar de luchthaven naar keuze gebracht. Onze chauffeurs zijn minimaal 15 minuten voor vertrek aanwezig om u te helpen met uw bagage. Bij aankomst op de luchthaven helpt de chauffeur uiteraard ook met het uitladen van de koffers en tassen. Na vertrek brengt de chauffeur uw auto terug naar de door u gekozen bestemming, zoals bijvoorbeeld een familielid, en overhandigt de sleutels daar.

Als u terug komst van uw reis, staat de chauffeur op u te wachten. Uiteraard houden we de vlieggegevens goed in de gaten, zodat u ook op ons kunt rekenen als uw vlucht eerder of later aankomt.

Heeft u internationale gasten over? Safe2Drive haalt en brengt uw gasten van de luchthaven binnen Nederland, België, Duitsland en Frankrijk. Zo hoeven ze geen taxi te pakken en hoeft u ze ook niet op te halen waardoor u ze thuis warm kunt verwelkomen.

Contact

Heeft u nog vragen of bent u benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan gerust contact met ons op. Onze medewerkers staan klaar en helpen u graag om de juiste service te vinden bij uw wensen. Heeft u specifiek wensen die niet in ons pakket terug komt op de website? Vraag dan naar de mogelijkheden en dan kijken we wat we kunnen betekenen. Ook kunt u natuurlijk direct een rit reserveren.

Luchthavenservice

Reserveer online

Reis met het gemak van Safe2Drive

Mail naar: info@safe2drive.nl of bel naar: 085-300 1200