Veilig aankomen op de plaats van bestemming!

BOB Tilburg

Een leuke avond uit met vrienden. Het verjaardagsfeest in de stad of de bruiloft van je beste vrienden. Wie is de BOB Tilburg? U in ieder geval niet! Met de Safe2Drive BOB service heeft u geen stress meer om wie er naar huis moet rijden. Veiligheid boven alles. Met alcohol op moet niemand meer rijden. Daarom vindt Safe2Drive het belangrijk dat u na een feest van A naar B wordt gereden. Van kleine tot grote groepen. Bel 085-3001200 voor meer informatie! 

Vele mogelijkheden

‘Wie gaat er ook al weer terugrijden?’

Een herkenbaar moment. Uw vrienden dachten dat u terugreed. Maar u dacht iemand anders. Wat nu? Bel Safe2Drive! Een chauffeur van ons bedrijf rijdt u in uw eigen auto naar huis. Zo hoeft u ook niet uw auto te laten staan. Natuurlijk kunt u ook een rit reserveren. Wij rijden u en uw vrienden graag naar het centrum van Tilburg. ’s Avonds halen wij u weer op.

Geniet van

Het gemak van Safe2Drive

U kunt zelfs op een last minute basis een chauffeur bestellen die u in uw eigen auto naar de gewenste bestemming rijdt.

Door heel Nederland voor u beschikbaar

Luchthavenservice Eindhoven Airport

Gaat u binnenkort op reis via Eindhoven Airport? Safe2Drive brengt en haalt u op. U kunt vaak niet rekenen op het openbaar vervoer. Het is erg onvoorspelbaar. Het kan zo zijn dat u uw vlucht mist! Laat het lot niet aan zijn wil over. Onze chauffeur rijdt u naar het vliegveld en laad uw bagage uit de auto.

Reserveer online

Contact opnemen | BOB Tilburg

Voor ieder feest kunt u Safe2Drive inschakelen! Reserveer uw rit via het reserveringsformulier op de website. Klik hier. Wij zullen zo snel mogelijk contact met u opnemen!

Wat klanten zeggen

ERVAAR DE MENING VAN ANDEREN

Ontdek de mening van andere klanten die u al zijn voorgegaan:

Safe2Drive levert altijd een goede service!

Nick van Heeteren

Tijdens mijn rit naar een belangrijke beurs in Apeldoorn, ben ik fijn geholpen door Safe2Drive.

Petra van Dijk

De chauffeur van Safe2Drive was erg vriendelijk en behulpzaam. Hij hielp mij met mijn bagage en hield zelfs de deur open bij het uitstappen. We hadden een fijn gesprek, de reis duurde zo veel korter dan verwacht.

Liesbeth Gravingen

Ik had plots een spoedvergadering in Amsterdam. Gelukkig kon ik snel terecht bij mijn vaste chauffeur van Safe2Drive. Binnen een half uur was ik op locatie.

Ron van der Hee