Veilig aankomen op de plaats van bestemming!

BOB service Den Haag

Wilt u genieten van uw avond zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over hoe u naar huis komt? Dan is de thuisbrengservice van Safe2Drive ideaal! Door middel van onze BOB service kunnen wij u na een avondje uit weer naar huis brenger, dit inclusief uw auto. Wanneer u op zoek bent naar een BOB service Den Haag kunt u daarom bij Safe2Drive terecht. Via de website kunt u direct een reservering maken.

Plaats nu een reservering

Vele mogelijkheden

BOB service Den Haag door Safe2Drive

Door middel van onze BOB service kunt u een gezellig avondje uit plannen zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over hoe u naar huis komt. Na de avond komen wij u ophalen in uw eigen auto en brengen wij u naar huis. Het grootste voordeel is dat wij u naar huis brengen in uw eigen auto dus dat u de volgende dag niet terug hoeft te komen om uw auto op te halen. De kosten voor deze service zijn vrijwel gelijk als het huren van een taxi!

Wanneer u zelf niet over een auto beschikt kunt u er ook voor kiezen om er een auto bij te huren. Wij werken samen met bekende autodealers en hebben daarom bijna altijd de nieuwste modellen tot onze beschikking.

Geniet van

Het gemak van Safe2Drive

U kunt zelfs op een last minute basis een chauffeur bestellen die u in uw eigen auto naar de gewenste bestemming rijdt.

Door heel Nederland voor u beschikbaar

Luchthavenvervoer

Wanneer u op vakantie gaat, of dit nu privé of zakelijk is, kunnen wij het vervoer naar het vliegveld regelen. Op vakantie gaan is fijn, maar de voorbereiding brengt ook veel stress met zich mee. Daarom nemen wij uw zorgen over het vervoer naar de luchthaven van u over. Wij zorgen dat we 15 minuten voor aanvang op de gewenste locatie klaarstaan. Tevens helpen wij met het inladen van de bagage. Wij brengen u naar luchthavens in Nederland, maar ook naar Duitsland, Frankrijk en België.

Reserveer online

Contact

Wij zijn voornamelijk actief in de gebieden Hoeksche Waard, Drechtsteden, Groot Rotterdam en Voorne Putten. Maar ook vanuit Den Haag kunnen wij u van dienst zijn!

Heeft u interesse in onze BOB service? Bekijk dan gerust onze tarieven op de website. En maak direct een reservering! Naast een online reservering kunt u ons ook mailen of direct bellen via 085 – 300 1200.

Wat klanten zeggen

Ervaar de meningen van anderen

Ontdek de mening van andere klanten die u al zijn voorgegaan:

Ik had plots een spoedvergadering in Amsterdam. Gelukkig kon ik snel terecht bij mijn vaste chauffeur van Safe2Drive. Binnen een half uur was ik op locatie.

Ron van der Hee

Safe2Drive levert altijd een goede service!

Nick van Heeteren

Tijdens mijn rit naar een belangrijke beurs in Apeldoorn, ben ik fijn geholpen door Safe2Drive.

Petra van Dijk

De chauffeur van Safe2Drive was erg vriendelijk en behulpzaam. Hij hielp mij met mijn bagage en hield zelfs de deur open bij het uitstappen. We hadden een fijn gesprek, de reis duurde zo veel korter dan verwacht.

Liesbeth Gravingen