Veilig aankomen op de plaats van bestemming!

BOB Delft

BOB Delft | Bent u op zoek naar een BOB Delft? Dan bent u bij Safe2Drive aan het juiste adres. Safe2Drive is uw nieuwe partner op het gebied van de thuisbrengservice waarbij cliënten op afspraak of last minute basis een chauffeur kunnen bestellen die hen in hun eigen auto naar de gewenste bestemming rijdt.

Niets is ons te gek, kijk voor meer informatie op in het menu of neem direct contact op via onze contactgegevens op de contactpagina.

Hoe werkt de thuisbrengservice van Safe2Drive?

Wij brengen u thuis in uw eigen auto

De thuisbrengservice van Safe2Drive werkt als volgt. Reserveer voor uw vertrek uw eigen thuisbreng chauffeur, die u na een gezellige avond uit in uw eigen auto weer naar huis brengt. De kosten voor een thuisbreng Chauffeur zijn veelal gelijk aan een taxi, hierbij is het grootste voordeel dat uw auto altijd met u mee naar huis gaat en u niet terug hoeft de volgende dag om uw auto op te halen.

Voor u vertrekt kunt u via onze website een chauffeur reserveren. Wilt u liever telefonisch reserveren? Ook dat is natuurlijk mogelijk bij Safe2Drive. U kunt ons bereiken op: 085-300 1200.

Geniet van

Het gemak van Safe2Drive

U kunt zelfs op een last minute basis een chauffeur bestellen die u in uw eigen auto naar de gewenste bestemming rijdt.

Door heel Nederland voor u beschikbaar

Luchthavenvervoer

Wanneer u op vakantie gaat, of dit nu privé of zakelijk is, kunnen wij het vervoer naar het vliegveld regelen. Op vakantie gaan is fijn, maar de voorbereiding brengt ook veel stress met zich mee. Daarom nemen wij uw zorgen over het vervoer naar de luchthaven van u over. Wij zorgen dat we 15 minuten voor aanvang op de gewenste locatie klaarstaan. Tevens helpen wij met het inladen van de bagage. Wij brengen u naar luchthavens in Nederland, maar ook naar Duitsland, Frankrijk en België.

Reserveer online

Meer informatie – BOB Delft

Safe2Drive kan ook bij uw bedrijfsfeesten de thuisbrengservice verzorgen, hiermee ben u verzekert dat u en u personeel veilig thuis gebracht worden.

Voordat u thuis vertrekt kunt u via onze website reserveren, wat ook altijd mogelijk is, is te bellen en dan kunt u ook gemakkelijk een reservering maken. Ons telefoonnummer is: 085- 300 1200.

Wat klanten zeggen

ERVAAR DE MENING VAN ANDEREN

Ontdek de mening van andere klanten die u al zijn voorgegaan:

Ik had plots een spoedvergadering in Amsterdam. Gelukkig kon ik snel terecht bij mijn vaste chauffeur van Safe2Drive. Binnen een half uur was ik op locatie.

Ron van der Hee

Tijdens mijn rit naar een belangrijke beurs in Apeldoorn, ben ik fijn geholpen door Safe2Drive.

Petra van Dijk

De chauffeur van Safe2Drive was erg vriendelijk en behulpzaam. Hij hielp mij met mijn bagage en hield zelfs de deur open bij het uitstappen. We hadden een fijn gesprek, de reis duurde zo veel korter dan verwacht.

Liesbeth Gravingen

Safe2Drive levert altijd een goede service!

Nick van Heeteren