Veilig aankomen op de plaats van bestemming!

Huur een BOB

Wilt u na een gezellig avondje uit niet zelf naar huis rijden? Huur een bob! Wanneer u een bob huurt kunt u genieten van uw avond zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over hoe u naar huis komt. Via de website kunt u direct een reservering maken.

Vele mogelijkheden

Huur een BOB bij Safe2Drive

Door middel van onze thuisbrengservice brengen wij u na een gezellig avondje uit, naar huis. Het is mogelijk om u in onze auto’s naar huis te brengen maar u kunt zich ook in uw eigen auto naar huis laten brengen! Een groot bijkomend voordeel is dat uw auto altijd met u mee naar huis gaat en u de volgende dag niet terug hoeft te komen om uw auto op te halen. De kosten voor deze service zijn vrijwel gelijk als het huren van een taxi.

Geniet van

Het gemak van Safe2Drive

U kunt zelfs op een last minute basis een chauffeur bestellen die u in uw eigen auto naar de gewenste bestemming rijdt.

Door heel Nederland voor u beschikbaar

Onze thuisbrengservice

Heeft u een bedrijfsfeest? Dan kunt u via onze thuisbrengservice ook uw personeel naar huis laten rijden. Naast onze bob/thuisbrengservice kunt u bij ons ook privé chauffeur huren wanneer u overdag naar een afspraak moet. Dit kan handig zijn wanneer u bijvoorbeeld een zakelijke afspraak heeft, die u in de auto wilt voorbereiden. Of wanneer u gasten ontvangt vanuit het buitenland. U kunt de chauffeur voor de hele dag inhuren. Dit kan allen in uw eigen auto maar u kunt ook een auto van Safe2Drive huren, of een limousine!

Reserveer online

Contact opnemen

Safe2Drive is voornamelijk actief in de gebieden Hoeksche Waard, Drechtsteden, Groot Rotterdam en Voorne Putten. Heeft u interesse in één van onze diensten? Neem contact op en maak direct een reservering. U kunt ons mailen, of direct bellen via 085 – 300 1200.

Wat klanten zeggen

Ervaar de meningen van anderen

Ontdek de mening van andere klanten die u al zijn voorgegaan:

Ik had plots een spoedvergadering in Amsterdam. Gelukkig kon ik snel terecht bij mijn vaste chauffeur van Safe2Drive. Binnen een half uur was ik op locatie.

Ron van der Hee

Tijdens mijn rit naar een belangrijke beurs in Apeldoorn, ben ik fijn geholpen door Safe2Drive.

Petra van Dijk

Safe2Drive levert altijd een goede service!

Nick van Heeteren

De chauffeur van Safe2Drive was erg vriendelijk en behulpzaam. Hij hielp mij met mijn bagage en hield zelfs de deur open bij het uitstappen. We hadden een fijn gesprek, de reis duurde zo veel korter dan verwacht.

Liesbeth Gravingen