Veilig aankomen op de plaats van bestemming!

BOB thuisbrengservice

Heeft u een feestje of iets anders leuks gepland en wilt u gebruik maken van een bob thuisbrengservice? Reserveer dan voor vertrek uw eigen chauffeur. U wordt met uw eigen auto veilig thuisgebracht, waardoor u uw auto de volgende dag niet hoeft op te halen. Een groot voordeel ten opzichte van een taxiservice. Reserveer direct via ons online reserveringssysteem!

Vele mogelijkheden

Bob thuisbrengservice

Safe2Drive is uw ideale partner als het gaat om vervoer. Met onze thuisbrengservice halen wij u maar al te graag op in heel Nederland. Dit doen we met uw eigen auto. Het voordeel van deze werkwijze is dat u uw auto niet de volgende dag nog hoeft op te halen.

In alle gevallen proberen wij zoveel mogelijk op afspraak te werken, maar u kunt ook last minute bellen naar het volgende telefoonnummer: 085- 300 1200. Heeft u interesse en wilt u graag gebruik maken van deze service? Aarzel dan niet en neem direct contact met ons op.

Geniet van

Het gemak van Safe2Drive

U kunt zelfs op een last minute basis een chauffeur bestellen die u in uw eigen auto naar de gewenste bestemming rijdt.

Door heel Nederland voor u beschikbaar

Privé chauffeur

Een andere dienst die wij aanbieden is de privé chauffeur. Heeft u te maken met een tijdsdruk en wilt u zich optimaal voorbereiden op afspraken? Neem dan plaats achterin uw eigen auto. Focust u zich op uw afspraken, dan zorgen wij ervoor dat u op een veilige manier op de gewenste bestemming aankomt. Bent u geïnteresseerd en wilt u van uw eigen auto een mobiele werkplek maken? Neem dan contact op met Safe2Drive!

Reserveer online

Reservering maken

Wilt u zo snel mogelijk gebruik maken van ons dienstenpakket? Laat dit ons dan tijdig weten. Maak uw reservering online of neem telefonisch contact met ons op 085-3001200. Andere vragen of opmerkingen? Onze medewerkers beantwoorden deze graag! 

Wat klanten zeggen

Ervaar de meningen van anderen

Ontdek de mening van andere klanten die u al zijn voorgegaan:

Ik had plots een spoedvergadering in Amsterdam. Gelukkig kon ik snel terecht bij mijn vaste chauffeur van Safe2Drive. Binnen een half uur was ik op locatie.

Ron van der Hee

Safe2Drive levert altijd een goede service!

Nick van Heeteren

De chauffeur van Safe2Drive was erg vriendelijk en behulpzaam. Hij hielp mij met mijn bagage en hield zelfs de deur open bij het uitstappen. We hadden een fijn gesprek, de reis duurde zo veel korter dan verwacht.

Liesbeth Gravingen

Tijdens mijn rit naar een belangrijke beurs in Apeldoorn, ben ik fijn geholpen door Safe2Drive.

Petra van Dijk