Veilig aankomen op de plaats van bestemming!

BOB chauffeur Den Haag

Bent u op zoek naar een BOB chauffeur Den Haag? Safe2Drive helpt u hier graag bij. Na een gezellig avondje uit is het belangrijk om veilig thuis te komen. Geniet van het gemak van Safe2Drive en reserveer uw rit direct online!

Plaats nu een reservering

Thuisbrengservice van Safe2Drive | Bob chauffeur Den Haag

Wij brengen u thuis in uw eigen auto

Wij zijn voornamelijk actief in de gebieden Hoeksche Waard, Drechtsteden, Groot Rotterdam en Voorne Putten. In deze omgeving brengen wij u thuis met uw eigen auto. Het voordeel daarvan is dat uw auto direct bij u thuis staat, waardoor u die de volgende dag niet meer hoeft op te halen! De kosten voor deze service zijn vrijwel gelijk aan het huren van een taxi.

Naast de BOB thuisbrengservice organiseren wij ook valet & event parking. Wij begrijpen erg goed wat deze organisatie inhoudt en wat hier allemaal bij komt kijken en nemen dit dan ook graag voor u uit handen. Ontvang uw gasten georganiseerd en zorg voor een goede start van het evenement. Wij ontzorgen u en uw gasten van het parkeren en wij richten dit netjes en effectief in. Wilt u meer weten over onze werkwijze? Neem contact met ons op en ontdek de mogelijkheden.

Geniet van

Het gemak van Safe2Drive

U kunt zelfs op een last minute basis een chauffeur bestellen die u in uw eigen auto naar de gewenste bestemming rijdt.

Door heel Nederland voor u beschikbaar

Luchthavenvervoer

Wanneer u op vakantie gaat, of dit nu privé of zakelijk is, kunnen wij het vervoer naar het vliegveld regelen. Op vakantie gaan is fijn, maar de voorbereiding brengt ook veel stress met zich mee. Daarom nemen wij uw zorgen over het vervoer naar de luchthaven van u over. Wij zorgen dat we 15 minuten voor aanvang op de gewenste locatie klaarstaan. Tevens helpen wij met het inladen van de bagage. Wij brengen u naar luchthavens in Nederland, maar ook naar Duitsland, Frankrijk en België.

Reserveer online

Direct mijn rit reserveren

U kunt uw rit direct reserveren via het reserveringssysteem op onze website. Vervolgens ontvangt u zo snel mogelijk van ons alle reisdetails. Heeft u nog vragen hierover? Dan kunt u altijd bellen naar 085-300 1200 of een mail sturen naar info@safe2drive.nl.  Volg ons op Facebook om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws!

Wat klanten zeggen

Ervaar de meningen van anderen

Ontdek de mening van andere klanten die u al zijn voorgegaan:

Ik had plots een spoedvergadering in Amsterdam. Gelukkig kon ik snel terecht bij mijn vaste chauffeur van Safe2Drive. Binnen een half uur was ik op locatie.

Ron van der Hee

Safe2Drive levert altijd een goede service!

Nick van Heeteren

Tijdens mijn rit naar een belangrijke beurs in Apeldoorn, ben ik fijn geholpen door Safe2Drive.

Petra van Dijk

De chauffeur van Safe2Drive was erg vriendelijk en behulpzaam. Hij hielp mij met mijn bagage en hield zelfs de deur open bij het uitstappen. We hadden een fijn gesprek, de reis duurde zo veel korter dan verwacht.

Liesbeth Gravingen