Veilig aankomen op de plaats van bestemming!

BOB service

Wilt u na een gezellig avondje uit niet zelf naar huis rijden en bent u dus op zoek naar een bob service? Dan is Safe2Drive de aangewezen partij voor u. U kunt door middel van Safe2Drive genieten van uw avond zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over hoe u naar huis komt. Op ieder gewenst moment kunnen wij u en/of uw auto naar huis brengen.

Bent u enthousiast over ons systeem? Of heeft u nog eventuele vragen? Dan kunt u altijd contact met ons opnemen. Onze medewerkers helpen u graag verder!

Vele mogelijkheden

Laat u en uw auto thuis brengen door Safe2Drive

Na een gezellig avondje uit kunt u zich door middel van onze thuisbrengservice in uw eigen auto naar huis laten brengen. Een groot voordeel hiervan is dat uw auto altijd met u mee naar huis gaat en u niet terug hoeft de volgende dag om uw auto op te halen. De kosten van de thuisbrengservice van Safe2Drive zijn ongeveer gelijk als het huren van een taxi.

Naast het gebruik maken van onze thuisbreng service kunt u ook kiezen voor het huren van een privé chauffeur. Dit kan handig zijn wanneer u bijvoorbeeld een zakelijke afspraak heeft, die u in de auto wilt voorbereiden. Bovendien kunt u ook de auto bij ons huren. Wij werken samen met bekende autodealers en hebben daarom altijd de mooiste modellen tot onze beschikking.

Geniet van

Het gemak van Safe2Drive

U kunt zelfs op een last minute basis een chauffeur bestellen die u in uw eigen auto naar de gewenste bestemming rijdt.

Door heel Nederland voor u beschikbaar

Luchthavenvervoer

Wanneer u op vakantie gaat, of dit nu privé of zakelijk is, kunnen wij het vervoer naar het vliegveld regelen. Op vakantie gaan is fijn, maar de voorbereiding brengt ook veel stress met zich mee. Daarom nemen wij uw zorgen over het vervoer naar de luchthaven van u over. Wij zorgen dat we 15 minuten voor aanvang op de gewenste locatie klaarstaan. Tevens helpen wij met het inladen van de bagage. Wij brengen u naar luchthavens in Nederland, maar ook naar Duitsland, Frankrijk en België.

Reserveer online

Contact – BOB service

Wij zijn voornamelijk actief in de gebieden Hoeksche Waard, Drechtsteden, Groot Rotterdam en Voorne Putten. Uiteraard halen wij u overal in Nederland, Duitsland, België en Frankrijk op, mocht uw eindbestemming in of rond ons werkgebied gelegen zijn.

Heeft u interesse in één van onze diensten? Bekijk onze tarieven op de website, en maak direct een reservering. U kunt ons mailen, of direct bellen via 085 – 300 1200.

Wat klanten zeggen

Ervaar de meningen van anderen

Ontdek de mening van andere klanten die u al zijn voorgegaan:

De chauffeur van Safe2Drive was erg vriendelijk en behulpzaam. Hij hielp mij met mijn bagage en hield zelfs de deur open bij het uitstappen. We hadden een fijn gesprek, de reis duurde zo veel korter dan verwacht.

Liesbeth Gravingen

Safe2Drive levert altijd een goede service!

Nick van Heeteren

Tijdens mijn rit naar een belangrijke beurs in Apeldoorn, ben ik fijn geholpen door Safe2Drive.

Petra van Dijk

Ik had plots een spoedvergadering in Amsterdam. Gelukkig kon ik snel terecht bij mijn vaste chauffeur van Safe2Drive. Binnen een half uur was ik op locatie.

Ron van der Hee