Veilig aankomen op de plaats van bestemming!

BOB Leiden

Bent u op zoek naar een BOB Leiden? Dan bent u bij Safe2Drive aan het juiste adres. Wij staan altijd voor u klaar om u na een gezellig avondje uit u naar huis te brengen. In de omgeving Noord-Holland en Zuid-Holland zijn wij zeer actief. Zodra u een BOB wilt reserveren kan dat via onze website. Op onze reserveringspagina. Als u vragen heeft kunt u altijd contact met ons opnemen. Zowel telefonisch als per e-mail.

Bob Leiden nodig? Wat dacht u van Safe2Drive!

Wij brengen u thuis in uw eigen auto

Wanneer u een gezellig avondje uit heeft gepland. En daarna liever niet zelf naar huis wilt rijden. Kunt u gebruik maken van onze BOB service. Door middel van onze BOB thuisbrengservice brengen wij u na een avondje uit naar huis. Dit kan zelfs in uw eigen auto! Zo hoeft u zich geen zorgen te maken over hoe u thuis komt en hoeft u de volgende dag niet terug om uw auto op te halen! Een ander voordeel is dat de kosten van deze service vrijwel gelijk zijn als die van een taxi.

Geniet van

Het gemak van Safe2Drive

U kunt zelfs op een last minute basis een chauffeur bestellen die u in uw eigen auto naar de gewenste bestemming rijdt.

Door heel Nederland voor u beschikbaar

Luchthavenvervoer

Wanneer u op vakantie gaat, of dit nu privé of zakelijk is, kunnen wij het vervoer naar het vliegveld regelen. Op vakantie gaan is fijn, maar de voorbereiding brengt ook veel stress met zich mee. Daarom nemen wij uw zorgen over het vervoer naar de luchthaven van u over. Wij zorgen dat we 15 minuten voor aanvang op de gewenste locatie klaarstaan. Tevens helpen wij met het inladen van de bagage. Wij brengen u naar luchthavens in Nederland, maar ook naar Duitsland, Frankrijk en België.

Reserveer online

Contact opnemen met Safe2Drive

Wij zijn voornamelijk actief in de gebieden Hoeksche Waard, Drechtsteden, Groot Rotterdam en Voorne Putten. Uiteraard halen wij u overal in Nederland, Duitsland, België en Frankrijk op, mocht uw eindbestemming in of rond ons werkgebied gelegen zijn.

Wilt u gebruik maken van één van onze diensten? Bekijk gerust onze tarieven op de website. U kunt via de website direct een reservering maken. Ook kunt u ons mailen of direct bellen via 085 – 300 1200 voor een reservering.

Wat klanten zeggen

ERVAAR DE MENING VAN ANDEREN

Ontdek de mening van andere klanten die u al zijn voorgegaan:

De chauffeur van Safe2Drive was erg vriendelijk en behulpzaam. Hij hielp mij met mijn bagage en hield zelfs de deur open bij het uitstappen. We hadden een fijn gesprek, de reis duurde zo veel korter dan verwacht.

Liesbeth Gravingen

Ik had plots een spoedvergadering in Amsterdam. Gelukkig kon ik snel terecht bij mijn vaste chauffeur van Safe2Drive. Binnen een half uur was ik op locatie.

Ron van der Hee

Tijdens mijn rit naar een belangrijke beurs in Apeldoorn, ben ik fijn geholpen door Safe2Drive.

Petra van Dijk

Safe2Drive levert altijd een goede service!

Nick van Heeteren