Veilig aankomen op de plaats van bestemming!

BOB service Amsterdam

Wanneer u op zoek bent naar BOB service Amsterdam, dan bent u bij Safe2Drive aan het juiste adres! Safe2Drive is uw partner om u op afspraak of last minute naar uw gewenste locatie te brengen.

Wanneer u een BOB wilt reserveren kunt u dit direct doen via onze reserveringspagina! Bij vragen kunt u altijd even contact met ons opnemen.

Plaats nu een reservering

Vele mogelijkheden

BOB service Amsterdam – Door Safe2Drive

Safe2Drive is voornamelijk actief in Noord-Holland en Zuid-Holland. Uiteraard halen wij u overal op, mocht uw eindbestemming in of rondom ons werkgebied gelegen zijn. Wanneer u op zoek bent naar een BOB in Amsterdam, kunt u daarom altijd bij Safe2Drive terecht!

Onze chauffeurs staan voor u klaar om u na een avondje uit naar huis te brengen!

Heeft u bijvoorbeeld een gezellig avondje uit met vrienden gepland? Of heeft u een borrel op uw werk? En wilt u daarna liever niet zelf naar huis rijden? Dan kunt u gebruik maken van onze BOB service! Door middel van deze service wordt u in uw eigen auto naar huis gebracht. Op deze manier hoeft u zich geen zorgen te maken over hoe u thuiskomt en hoeft u de volgende dag niet terug om uw auto op te halen! Een ander voordeel is dat de kosten van deze service vrijwel gelijk zijn als die van een taxi.

Geniet van

Het gemak van Safe2Drive

U kunt zelfs op een last minute basis een chauffeur bestellen die u in uw eigen auto naar de gewenste bestemming rijdt.

Door heel Nederland voor u beschikbaar

Luchthavenvervoer

Wanneer u op vakantie gaat, of dit nu privé of zakelijk is, kunnen wij het vervoer naar het vliegveld regelen. Op vakantie gaan is fijn, maar de voorbereiding brengt ook veel stress met zich mee. Daarom nemen wij uw zorgen over het vervoer naar de luchthaven van u over. Wij zorgen dat we 15 minuten voor aanvang op de gewenste locatie klaarstaan. Tevens helpen wij met het inladen van de bagage. Wij brengen u naar luchthavens in Nederland, maar ook naar Duitsland, Frankrijk en België.

Reserveer online

Reservering plaatsen

Via de website kunt u direct een reservering plaatsen, u ontvangt dan van ons een bevestiging. Ook is het mogelijk om telefonisch een reservering te plaatsen. Onze medewerkers staan altijd voor u klaar om u naar uw gewenste locatie te brengen!

Heeft u vragen over bijvoorbeeld de tarieven? Ook dan is het mogelijk om contact met ons op te nemen! U vindt onze contactgegevens op de contactpagina.

Wat klanten zeggen

Ervaar de meningen van anderen

Ontdek de mening van andere klanten die u al zijn voorgegaan:

Ik had plots een spoedvergadering in Amsterdam. Gelukkig kon ik snel terecht bij mijn vaste chauffeur van Safe2Drive. Binnen een half uur was ik op locatie.

Ron van der Hee

Safe2Drive levert altijd een goede service!

Nick van Heeteren

Tijdens mijn rit naar een belangrijke beurs in Apeldoorn, ben ik fijn geholpen door Safe2Drive.

Petra van Dijk

De chauffeur van Safe2Drive was erg vriendelijk en behulpzaam. Hij hielp mij met mijn bagage en hield zelfs de deur open bij het uitstappen. We hadden een fijn gesprek, de reis duurde zo veel korter dan verwacht.

Liesbeth Gravingen