Veilig aankomen op de plaats van bestemming!

Chauffeur Leiden – diensten

Bent u op zoek naar chauffeur Leiden? Dan is Save2Drive de juiste partner voor u. In de omgeving Leiden biedt Save2Drive verschillende diensten aan. Save2drive is een thuisbrengservice en levert altijd een goede service. Nu een chauffeur nodig? Bel dan direct naar: 085-3001200.

Vele mogelijkheden

Safe2Drive is uw BOB

Heeft u zin om een avondje uit te gaan met familie, vrienden of partner maar wilt u of iemand anders niet de bob zijn? Dan is het mogelijk om bij Save2Drive een bob-chauffeur te reserveren. Ook voor bedrijfsfeesten kunt u een bob-chauffeur reserveren. Dan weet u zeker dat het personeel veilig thuis aankomt.

Als u een drukke baan heeft en veel moet reizen bent u bij Save2Drive aan het juiste adres. Save2Drive levert auto’s met privé chauffeur, tijdens de autorit kunt u ontspannen achterin de auto of de vergadering alvast doornemen.

Geniet van

Het gemak van Safe2Drive

U kunt zelfs op een last minute basis een chauffeur bestellen die u in uw eigen auto naar de gewenste bestemming rijdt.

Door heel Nederland voor u beschikbaar

Auto inclusief chauffeur

Natuurlijk kunt u ook bij Save2drive een auto inclusief chauffeur reserveren als u zelf tijdelijk niet beschikt over een auto. Omdat Save2drive samenwerkt met meerdere goede autodealers levert Save2drive altijd de nieuwste auto’s.

Wanneer u een vakantie heeft geboekt of vaak op zakenreis gaat is niets lekkerder dan dat de reis ontspannen kan beginnen. Save2Drive biedt ook een luchthavenservice aan. U wordt gewoon in u eigen auto naar de luchthaven gereden, hierdoor kunt u heerlijk ontspannen aan de reis beginnen.

Als u een evenement organiseert moet u op veel aspecten letten. Save2Drive kan al één onderdeel uit handen nemen, Valet Parking. Tijdens het evenement staat de chauffeur klaar voor het evenement en rijdt alle auto’s van de gasten naar de parkeerplaats. Gasten kunnen hierdoor voor de deur in- en uitstappen.

Reserveer online

Contact Chauffeur Leiden

Bent u geïnteresseerd geworden in de diensten van Save2drive en wilt u een auto reserveren? Reserveer dan via het online reserveringssysteem op de website. Belt u liever? Dan is dat ook zeker mogelijk, Save2drive staat u graag te woord!  Bel naar: 085-3001200. Heeft u een vraag of wilt u contact met ons opnemen? Kijk dan op de contactpagina voor onze gegevens.

Wat klanten zeggen

ERVAAR DE MENING VAN ANDEREN

Ontdek de mening van andere klanten die u al zijn voorgegaan:

Tijdens mijn rit naar een belangrijke beurs in Apeldoorn, ben ik fijn geholpen door Safe2Drive.

Petra van Dijk

De chauffeur van Safe2Drive was erg vriendelijk en behulpzaam. Hij hielp mij met mijn bagage en hield zelfs de deur open bij het uitstappen. We hadden een fijn gesprek, de reis duurde zo veel korter dan verwacht.

Liesbeth Gravingen

Ik had plots een spoedvergadering in Amsterdam. Gelukkig kon ik snel terecht bij mijn vaste chauffeur van Safe2Drive. Binnen een half uur was ik op locatie.

Ron van der Hee

Safe2Drive levert altijd een goede service!

Nick van Heeteren