Veilig aankomen op de plaats van bestemming!

Chauffeur in eigen auto

Safe2Drive zorgt voor een chauffeur in eigen auto! Want heeft u een receptie of diner en nuttigt u een glas alcohol? Wij brengen u veilig thuis! De inzet van een thuisbreng chauffeur in uw eigen voertuig is ook zeer geschikt na afloop van bijvoorbeeld personeelsfeesten of zakendiners. Daarnaast is Safe2Drive ook geschikt om u naar uw zakelijke afspraken te brengen. Wij zorgen dat u altijd representatief en op tijd op uw afspraak aankomt. Omdat u achter in uw eigen auto nog even kan werken of voorbereiden komt u voorbereid en uitgerust aan.

Bel 085-300 1200 voor een chauffeur in eigen auto!

Vele mogelijkheden

Chauffeurs van Safe2Drive

Naast een chauffeur met eigen auto bieden wij nog meer chauffeursdiensten aan. Safe2Drive heeft voor u dé ideale en effectieve oplossing op het gebied van vervoer. Want bij Safe2Drive verzorgen wij ook het vliegveld vervoervalet parking, een privé chauffeur en zijn wij uw BOB na een gezellig avond.

Thuisbrengservice

Om te voorkomen dat u met een slok op naar huis moet rijden, zorgen wij ervoor dat u door middel van onze thuisbrengservice altijd veilig thuis komt. Indien gewenst zelfs in uw eigen auto. Onze chauffeurs komen dan met zijn 2e naar afgesproken locatie. Waar de één u in uw auto stapt en u naar huis brengt, rijdt de ander achter u aan. Zo wordt u veilig naar huis gebracht en hoeft u zich geen zorgen te maken over het verkeer, eventuele alcoholcontroles en hoe u uw auto de volgende dag weer ophaalt.

Gaat u met een groep eten? Of heeft u een bedrijfsdiner, ook meerdere chauffeurs regelen wij graag voor u.

Geniet van

Het gemak van Safe2Drive

U kunt zelfs op een last minute basis een chauffeur bestellen die u in uw eigen auto naar de gewenste bestemming rijdt.

Door heel Nederland voor u beschikbaar

Luxe event parking

Organiseert u een evenement en heeft u hulp nodig bij de parking. Safe2Drive helpt u er graag bij! Met Safe2Drive worden uw gasten keurig ontvangen. Wanneer zij arriveren overhandigen zij de sleutel aan onze medewerkers. Wij zorgen ervoor dat de auto’s netjes worden weggezet en dat de doorstroom goed verloopt. Benieuwd naar onze werkwijze? Neem dan een kijkje op de website.

Event Parking

Bij Safe2Drive nemen ook graag de event parking voor u uit handen. Bij het regelen van een event komt veel kijken. Door Safe2Drive in te schakelen voor de parking worden uw gasten netjes ontvangen. Bij aankomst overhandigen uw gasten de autosleutels aan onze medewerkers. Vervolgens zorgen wij ervoor dat het parkeren netjes en effectief verloopt. Meer weten over onze werkwijze? Bekijk dan de website of kom direct in contact met een van onze medewerkers.

Reserveer online

Bel ons!

Heeft u interesse in een chauffeur in eigen auto? Neemt u bij interesse in één van onze diensten gerust contact op. U kunt ons telefonisch bereiken op 085-300 1200. U kunt ook een chauffeur in eigen auto ook reserveren via onderstaande button! Overige vragen kunt u ook mailen naar info@safe2drive.nl.

Wat klanten zeggen

ERVAAR DE MENING VAN ANDEREN

Ontdek de mening van andere klanten die u al zijn voorgegaan:

Ik had plots een spoedvergadering in Amsterdam. Gelukkig kon ik snel terecht bij mijn vaste chauffeur van Safe2Drive. Binnen een half uur was ik op locatie.

Ron van der Hee

Safe2Drive levert altijd een goede service!

Nick van Heeteren

Tijdens mijn rit naar een belangrijke beurs in Apeldoorn, ben ik fijn geholpen door Safe2Drive.

Petra van Dijk

De chauffeur van Safe2Drive was erg vriendelijk en behulpzaam. Hij hielp mij met mijn bagage en hield zelfs de deur open bij het uitstappen. We hadden een fijn gesprek, de reis duurde zo veel korter dan verwacht.

Liesbeth Gravingen