Veilig aankomen op de plaats van bestemming!

Zakelijk vervoer Rotterdam

Voor zakelijk vervoer Rotterdam bent u bij Safe2Drive aan het juiste adres. Want wij brengen u naar al uw afspraken. Door middel van een junior driver worden onze privé chauffeurs naar u toe gebracht. Zij zullen altijd netjes in pak verschijnen. Daarnaast zijn al onze chauffeurs gecertificeerd en kunnen in iedere auto rijden. Zij zorgen dat u altijd op tijd bij uw afspraak komt.

Reserveer een privé chauffeur voor zakelijke gelegenheden via onze website of bel ons op 085-300 1200.

Vele mogelijkheden

De voordelen van een privé chauffeur

Met een chauffeur van Safe2Drive komt u altijd op tijd op uw afspraak. Wij zetten u voor de deur af en wachten netjes tot de afspraak afgelopen is. In de tussentijd kunnen wij zelfs de auto wassen. Zo komt u representatief bij uw volgende afspraak aan. Daarnaast kan tijdens het wachten onze chauffeur overige ondersteunende taken voor u verrichtten. Met een privé chauffeur komt u ontspannen en goed voorbereid aan. Tot slot heeft u nooit last met parkeren en parkeerkosten. Want onze chauffeur zet u voor de deur af en zorgt dat u na de afspraak gelijk weer in kunt stappen.

Geniet van

Het gemak van Safe2Drive

U kunt zelfs op een last minute basis een chauffeur bestellen die u in uw eigen auto naar de gewenste bestemming rijdt.

Door heel Nederland voor u beschikbaar

De rijdende diensten van Safe2Drive

Naast zakelijk vervoer kunt u bij Safe2Drive ook terecht voor luchthaven vervoer en personeelsfeesten. Want naast zakelijke ritten brengen wij uw gezelschap na een gezellige avond weer veilig thuis. Mocht u een evenement georganiseerd hebben en wilt u uw gasten een goede entree bieden. Dan zorgt Safe2Drive dat er een chauffeur voor u klaar staat bij de entree. Zo kan uw gast direct uitstappen en de sleutel overhandigen aan de valet parker.

Reserveer online

Bel ons!

Gaat u op vakantie of krijgt u een zakelijk bezoek over vanuit het buitenland? Ook dan kunt u ons bellen. Want wij regelen ook het vervoer van en naar het vliegveld. Safe2Drive haalt en brengt uw gasten van de luchthavens binnen Nederland, België, Duitsland en Frankrijk. Bel 085-300 1200 en reserveer een chauffeur!

Wat klanten zeggen

ERVAAR DE MENING VAN ANDEREN

Ontdek de mening van andere klanten die u al zijn voorgegaan:

Tijdens mijn rit naar een belangrijke beurs in Apeldoorn, ben ik fijn geholpen door Safe2Drive.

Petra van Dijk

Safe2Drive levert altijd een goede service!

Nick van Heeteren

Ik had plots een spoedvergadering in Amsterdam. Gelukkig kon ik snel terecht bij mijn vaste chauffeur van Safe2Drive. Binnen een half uur was ik op locatie.

Ron van der Hee

De chauffeur van Safe2Drive was erg vriendelijk en behulpzaam. Hij hielp mij met mijn bagage en hield zelfs de deur open bij het uitstappen. We hadden een fijn gesprek, de reis duurde zo veel korter dan verwacht.

Liesbeth Gravingen