Veilig aankomen op de plaats van bestemming!

Auto thuis laten brengen

Heeft u een feestje en wilt u na afloop van het feestje uw auto thuis laten brengen? Dan bent u bij Safe2Drive aan het juiste adres! Met onze thuisbrengservice/BOB chauffeur kunt u gezellig van uw feestje genieten zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over hoe u en uw auto naar huis komen. Op ieder gewenst moment kunnen wij u en/of uw auto naar huis brengen.

Wilt u meer informatie hierover? Dan kunt u altijd contact met ons opnemen!

Vele mogelijkheden

Auto naar huis laten rijden door Safe2Drive

Na een gezellig avondje uit kunt u zich door middel van onze thuisbrengservice in uw eigen auto naar huis laten brengen. Een groot voordeel hiervan is dat uw auto altijd met u mee naar huis gaat en u niet terug hoeft de volgende dag om uw auto op te halen. De kosten voor deze service zijn vrijwel gelijk als het huren van een taxi.

Safe2Drive biedt een betrouwbare service waarbij wij u en uw auto veilig naar huis laten rijden. Met onze professionele en ervaren chauffeurs zorgen we ervoor dat jullie veilig thuiskomen. Laat Safe2Drive het stuur overnemen, terwijl u ontspannen achterin zit.

Geniet van

Het gemak van Safe2Drive

U kunt zelfs op een last minute basis een chauffeur bestellen die u in uw eigen auto naar de gewenste bestemming rijdt.

Door heel Nederland voor u beschikbaar

Auto halen en brengen

Safe2Drive zet zich in voor uw gemak en comfort. Het enige wat u hoeft te doen, is contact opnemen met onze service en aangeven waar u bent. Vervolgens komt een chauffeur naar u toe om u in uw eigen auto naar huis te brengen. Dit betekent dat u uw eigen auto niet onbeheerd hoeft achter te laten op een onbekende locatie en dat je u volgende dag niet hoeft terug te gaan om uw auto op te halen. Safe2Drive neemt alle zorgen weg, zodat u kunt ontspannen en genieten van uw avond.

Reserveer online

Neem contact op om uw auto thuis te laten brengen

Safe2Drive is voornamelijk actief in de gebieden Hoeksche Waard, Drechtsteden, Groot Rotterdam en Voorne Putten.

Heeft u interesse in één van onze diensten? Bekijk onze tarieven op de website, en maak direct een reservering. U kunt ons mailen, of direct bellen via 085 – 300 1200.

Wat klanten zeggen

ERVAAR DE MENING VAN ANDEREN

Ontdek de mening van andere klanten die u al zijn voorgegaan:

Tijdens mijn rit naar een belangrijke beurs in Apeldoorn, ben ik fijn geholpen door Safe2Drive.

Petra van Dijk

Safe2Drive levert altijd een goede service!

Nick van Heeteren

Ik had plots een spoedvergadering in Amsterdam. Gelukkig kon ik snel terecht bij mijn vaste chauffeur van Safe2Drive. Binnen een half uur was ik op locatie.

Ron van der Hee

De chauffeur van Safe2Drive was erg vriendelijk en behulpzaam. Hij hielp mij met mijn bagage en hield zelfs de deur open bij het uitstappen. We hadden een fijn gesprek, de reis duurde zo veel korter dan verwacht.

Liesbeth Gravingen