Veilig aankomen op de plaats van bestemming!

Auto thuis laten brengen

Heeft u een feestje en wilt u na afloop van het feestje uw auto thuis laten brengen? Dan bent u bij Safe2Drive aan het juiste adres! Met onze thuisbrengservice/BOB chauffeur kunt u gezellig van uw feestje genieten zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over hoe u en uw auto naar huis komen. Op ieder gewenst moment kunnen wij u en/of uw auto naar huis brengen.

Wilt u meer informatie hierover? Dan kunt u altijd contact met ons opnemen!

Vele mogelijkheden

Auto thuis laten brengen door Safe2Drive

Na een gezellig avondje uit kunt u zich door middel van onze thuisbrengservice in uw eigen auto naar huis laten brengen. Een groot voordeel hiervan is dat uw auto altijd met u mee naar huis gaat en u niet terug hoeft de volgende dag om uw auto op te halen. De kosten voor deze service zijn vrijwel gelijk als het huren van een taxi.

Hiernaast kunt u ook bij ons terecht voor het huren van een privé chauffeur. Dit kan handig zijn wanneer u bijvoorbeeld een zakelijke afspraak heeft, die u in de auto wilt voorbereiden. Of wanneer u gasten ontvangt vanuit het buitenland. Naast alleen de chauffeur kunt u ook de auto bij ons huren. Wij werken samen met bekende autodealers en hebben daarom bijna altijd de nieuwste modellen tot onze beschikking, en ook voor een limousine kunt u bij ons terecht.

Geniet van

Het gemak van Safe2Drive

U kunt zelfs op een last minute basis een chauffeur bestellen die u in uw eigen auto naar de gewenste bestemming rijdt.

Door heel Nederland voor u beschikbaar

Luchthavenvervoer

Wanneer u op vakantie gaat, of dit nu privé of zakelijk is, kunnen wij het vervoer naar het vliegveld regelen. Op vakantie gaan is fijn, maar de voorbereiding brengt ook veel stress met zich mee. Daarom nemen wij uw zorgen over het vervoer naar de luchthaven van u over. Wij zorgen dat we 15 minuten voor aanvang op de gewenste locatie klaarstaan. Tevens helpen wij met het inladen van de bagage. Wij brengen u naar luchthavens in Nederland, maar ook naar Duitsland, Frankrijk en België.

Reserveer online

Contact opnemen?

Safe2Drive is voornamelijk actief in de gebieden Hoeksche Waard, Drechtsteden, Groot Rotterdam en Voorne Putten.

Heeft u interesse in één van onze diensten? Bekijk onze tarieven op de website, en maak direct een reservering. U kunt ons mailen, of direct bellen via 085 – 300 1200.

Wat klanten zeggen

Ervaar de meningen van anderen

Ontdek de mening van andere klanten die u al zijn voorgegaan:

Tijdens mijn rit naar een belangrijke beurs in Apeldoorn, ben ik fijn geholpen door Safe2Drive.

Petra van Dijk

Safe2Drive levert altijd een goede service!

Nick van Heeteren

De chauffeur van Safe2Drive was erg vriendelijk en behulpzaam. Hij hielp mij met mijn bagage en hield zelfs de deur open bij het uitstappen. We hadden een fijn gesprek, de reis duurde zo veel korter dan verwacht.

Liesbeth Gravingen

Ik had plots een spoedvergadering in Amsterdam. Gelukkig kon ik snel terecht bij mijn vaste chauffeur van Safe2Drive. Binnen een half uur was ik op locatie.

Ron van der Hee