Veilig aankomen op de plaats van bestemming!

Chauffeur met auto huren

Op zoek naar een chauffeur met auto huren? Zoek niet verder want Safe2Drive heeft de oplossing! Bij Safe2Drive vind u chauffeurs in combinatie met auto. Niet is zo vervelend als dat uw auto bij de garage staat. Dankzij onze service met auto kunt u uw werkzaamheden blijven voortzetten. Wij zien het als onze missie om u zo goed mogelijk van dienst te zijn. Bel naar 085-3001200 en reserveer een van onze chauffeurs.

Plaats nu een reservering

Vele mogelijkheden

Mogelijkheden | chauffeur met auto huren

Er zijn veel mogelijkheden die Safe2Drive aanbiedt als het komt op het huren van een chauffeur met auto. Denk bijvoorbeeld aan uw zakelijke gasten die kennis komen maken met uw bedrijf. Onze chauffeur zorgt dat zij geen hinder ondervinden tijdens hun verblijf.

Daarnaast zijn kunt u ook een chauffeur met auto huren voor andere doeleinden. Heeft u een feest met veel gasten? Wij zorgen dat u gebracht en opgehaald wordt. Ook kunnen wij zorgen voor toepasselijk vervoer in de vorm van een bus of limousine. Dankzij goed contact met verschillende autodealers hebben wij deze mogelijkheden tot onze beschikking. 

Geniet van

Het gemak van Safe2Drive

U kunt zelfs op een last minute basis een chauffeur bestellen die u in uw eigen auto naar de gewenste bestemming rijdt.

Door heel Nederland voor u beschikbaar

BOB Service

Heeft u een verjaardagsfeestje of een bruiloft en wilt u veilig thuisgebracht worden? We bieden ook de  BOB thuisbrengservice aan. U kunt in uw eigen auto of door een chauffeur met auto worden thuisgebracht. Wel zo handig? Zo kunt u een hele dag of avond genieten zonder te hoeven letten op hoeveel u drinkt. Klinkt goed toch?

Reserveer online

Contact | chauffeur met auto huren

Heeft u interesse of wilt u meer weten? Neem dan contact met ons op. U kunt bellen naar  085-3001200 of mailen naar info@safe2drive.nl. Onze medewerkers staan altijd voor u klaar.  

Wat klanten zeggen

Ervaar de meningen van anderen

Ontdek de mening van andere klanten die u al zijn voorgegaan:

Ik had plots een spoedvergadering in Amsterdam. Gelukkig kon ik snel terecht bij mijn vaste chauffeur van Safe2Drive. Binnen een half uur was ik op locatie.

Ron van der Hee

Safe2Drive levert altijd een goede service!

Nick van Heeteren

Tijdens mijn rit naar een belangrijke beurs in Apeldoorn, ben ik fijn geholpen door Safe2Drive.

Petra van Dijk

De chauffeur van Safe2Drive was erg vriendelijk en behulpzaam. Hij hielp mij met mijn bagage en hield zelfs de deur open bij het uitstappen. We hadden een fijn gesprek, de reis duurde zo veel korter dan verwacht.

Liesbeth Gravingen