Veilig aankomen op de plaats van bestemming!

Auto met chauffeur Rotterdam

Auto met chauffeur Rotterdam | Bent u op zoek naar een auto met chauffeur Rotterdam? Dan bent u bij Safe2Drive aan het juiste adres! Wij zorgen ervoor dat u veilig aankomt op de plaats van bestemming. Dankzij onze samenwerking met bekende autodealers hebben wij bijna altijd de nieuwste modellen tot onze beschikking.

Wilt u een auto met chauffeur huren? Reserveer direct op de website!

Plaats nu een reservering

Vele mogelijkheden

Auto met chauffeur Rotterdam van Safe2Drive

Als u (tijdelijk) geen auto tot uw beschikking heeft, is het mogelijk om bij ons een auto met chauffeur te huren. Wij zorgen dan dat we ruim op tijd bij u zijn, zodat u plaats kunt nemen op de bijrijdersstoel of achterin om bijvoorbeeld een belangrijke afspraak of vergadering voor te bereiden. Ook ophalen is bij ons geen probleem. Als u bijvoorbeeld een feestje heeft gehad waarna u liever niet zelf naar huis rijdt, staan wij voor u klaar.

Naast een auto met chauffeur hebben wij nog meer diensten tot onze beschikking. Zo kunt u bij ons ook gebruik maken van thuisbrengservice, valet parking, een privéchauffeur en luchthavenservice.

Gaat u met een groot gezelschap naar een party, en wilt u gezamenlijk naar het feest? Wilt u door een limousine gereden worden? Hoe groot uw groep ook is, Safe2Drive biedt de beste oplossing voor u. Bel of mail ons, en wij bieden u een oplossing op maat.

 

Geniet van

Het gemak van Safe2Drive

U kunt zelfs op een last minute basis een chauffeur bestellen die u in uw eigen auto naar de gewenste bestemming rijdt.

Door heel Nederland voor u beschikbaar

Luchthavenvervoer

Wanneer u op vakantie gaat, of dit nu privé of zakelijk is, kunnen wij het vervoer naar het vliegveld regelen. Op vakantie gaan is fijn, maar de voorbereiding brengt ook veel stress met zich mee. Daarom nemen wij uw zorgen over het vervoer naar de luchthaven van u over. Wij zorgen dat we 15 minuten voor aanvang op de gewenste locatie klaarstaan. Tevens helpen wij met het inladen van de bagage. Wij brengen u naar luchthavens in Nederland, maar ook naar Duitsland, Frankrijk en België.

Reserveer online

Neem contact met ons op

Wilt u meer weten over onze dienstverlening of heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op via het contactformulier op de website. Onze medewerkers staan voor u klaar en beantwoorden graag al uw vragen. Tot ziens bij Safe2Drive!

Wat klanten zeggen

Ervaar de meningen van anderen

Ontdek de mening van andere klanten die u al zijn voorgegaan:

Ik had plots een spoedvergadering in Amsterdam. Gelukkig kon ik snel terecht bij mijn vaste chauffeur van Safe2Drive. Binnen een half uur was ik op locatie.

Ron van der Hee

Safe2Drive levert altijd een goede service!

Nick van Heeteren

Tijdens mijn rit naar een belangrijke beurs in Apeldoorn, ben ik fijn geholpen door Safe2Drive.

Petra van Dijk

De chauffeur van Safe2Drive was erg vriendelijk en behulpzaam. Hij hielp mij met mijn bagage en hield zelfs de deur open bij het uitstappen. We hadden een fijn gesprek, de reis duurde zo veel korter dan verwacht.

Liesbeth Gravingen