Veilig aankomen op de plaats van bestemming!

Auto huren met chauffeur

Wilt u een auto huren met chauffeur? Dan staat Safe2Drive voor u klaar! Wanneer u voor een bepaalde periode geen eigen vervoer tot uw beschikking heeft, biedt Safe2Drive u een auto aan met chauffeur. U kunt ons bijvoorbeeld inzetten voor zakelijkgebruik wanneer u internationale klanten laat invliegen. Onze chauffeur haalt uw gasten tijdig bij de luchthaven op. Door Safe2Drive in te schakelen, maakt u hun verblijf een stuk rustiger. Wij brengen uw gast professioneel van A naar B. Wilt u direct een auto huren met chauffeur? Bel dan naar 085-300 1200. Voor vragen kunt u naar onze contactpagina gaan.

Vele mogelijkheden

Safe2Drive voor al uw ritten

Naast het huren van een auto met chauffeur kunt bij ons ook terecht voor een thuisbrengservice. Wanneer u een avondje uit bent, kunt u rekenen op Safe2Drive. Het kan voorkomen dat u een glaasje alcohol op hebt. Stap dan niet achter het stuur en bel Safe2Drive. Wij komen u dan halen met twee chauffeurs. Eén chauffeur brengt u thuis en de andere chauffeur brengt uw auto veilig thuis. Zo hoeft u zich de volgende dag geen zorgen te maken over uw auto.

Een andere service die wij aanbieden is het luchthavenvervoer. Onze chauffeur staat hierbij voor u klaar om u weg te brengen en op te halen van de luchthaven. Onze chauffeur zorgt ervoor dat hij er 15 minuten van tevoren op de aangegeven bestemming aanwezig is. Zo zorgt hij ervoor dat jullie op tijd kunnen vertrekken en dat hij u kan helpen met het dragen van de koffers. Mocht u uw auto op uw vakantiebestemming willen, dan kan dit ook door ons geregeld worden. Wij brengen uw auto naar de bestemming en kunnen deze ook weer ophalen. 

Geniet van

Het gemak van Safe2Drive

U kunt zelfs op een last minute basis een chauffeur bestellen die u in uw eigen auto naar de gewenste bestemming rijdt.

Door heel Nederland voor u beschikbaar

Luchthavenvervoer

Wanneer u op vakantie gaat, of dit nu privé of zakelijk is, kunnen wij het vervoer naar het vliegveld regelen. Op vakantie gaan is fijn, maar de voorbereiding brengt ook veel stress met zich mee. Daarom nemen wij uw zorgen over het vervoer naar de luchthaven van u over. Wij zorgen dat we 15 minuten voor aanvang op de gewenste locatie klaarstaan. Tevens helpen wij met het inladen van de bagage. Wij brengen u naar luchthavens in Nederland, maar ook naar Duitsland, Frankrijk en België.

Reserveer online

Auto huren met chauffeur? Neem contact op!

Bij interesse in onze service kunt u contact met ons opnemen. Wilt u direct reserveren? Bel dan naar 085-300 1200. Voor andere vragen of opmerkingen kunt een e-mail sturen naar: info@safe2drive.nl. Onze medewerkers helpen u graag!

Wat klanten zeggen

ERVAAR DE MENING VAN ANDEREN

Ontdek de mening van andere klanten die u al zijn voorgegaan:

Tijdens mijn rit naar een belangrijke beurs in Apeldoorn, ben ik fijn geholpen door Safe2Drive.

Petra van Dijk

De chauffeur van Safe2Drive was erg vriendelijk en behulpzaam. Hij hielp mij met mijn bagage en hield zelfs de deur open bij het uitstappen. We hadden een fijn gesprek, de reis duurde zo veel korter dan verwacht.

Liesbeth Gravingen

Safe2Drive levert altijd een goede service!

Nick van Heeteren

Ik had plots een spoedvergadering in Amsterdam. Gelukkig kon ik snel terecht bij mijn vaste chauffeur van Safe2Drive. Binnen een half uur was ik op locatie.

Ron van der Hee