Veilig aankomen op de plaats van bestemming!

Chauffeur huren

U kunt bij Safe2Drive een chauffeur huren! Dit is ideaal voor wanneer u bijvoorbeeld naar een afspraak gaat, en u wilt toch nog even de afspraak voor uw zelf doornemen. Misschien staat u in de file of is bij aankomst is de parkeerplaats vol. Dan is dat kostbare tijd die verloren gaat terwijl uw relaties op u wachten. Dit kunt u voorkomen door een privé chauffeur huren van Safe2Drive. Aan de hand van uw wensen zorgen wij voor de beste Safe2drive privé chauffeur die bij u past. Deze chauffeur staat 24/7 voor u klaar.  Nu een chauffeur nodig? Bel dan direct naar: 085-3001200.

Vele mogelijkheden

Doorwerken? Safe2Drive is uw partner!

Dankzij de diensten van de chauffeurs van Safe2Drive kunt u ongestoord en comfortabel doorwerken op de weg. Bij aankomst stapt u voor de deur uit, waarna de chauffeur uw auto beheert. De achterbank van uw auto wordt een verlengstuk van uw kantoor. Zo verandert reistijd in werktijd, en uw auto in een mobiel kantoor. Het is mogelijk dat de chauffeur u rondrijd in uw eigen auto, maar ook is het mogelijk om een auto te huren.

Geniet van

Het gemak van Safe2Drive

U kunt zelfs op een last minute basis een chauffeur bestellen die u in uw eigen auto naar de gewenste bestemming rijdt.

Door heel Nederland voor u beschikbaar

Chauffeur huren bij Safe2Drive

Safe2Drive is uw nieuwe partner op het gebied van de thuisbrengservice waarbij cliënten op afspraak of last minute basis een chauffeur kunnen bestellen die hen in hun eigen auto naar de gewenste bestemming rijdt. Ook zijn wij ook sterk op het gebied van valet parking.

Reserveer online

Contact

Onze chauffeurs komen uit alle regio’s van Nederland en zijn dus snel inzetbaar. Heeft u een chauffeur in Amsterdam, Rotterdam, Den Haag, Utrecht of een andere plaats nodig? Neem contact met ons op en wij regelen het voor u. Ook bij vragen kunt u altijd even bellen naar: 085-3001200.

Wat klanten zeggen

ERVAAR DE MENING VAN ANDEREN

Ontdek de mening van andere klanten die u al zijn voorgegaan:

Ik had plots een spoedvergadering in Amsterdam. Gelukkig kon ik snel terecht bij mijn vaste chauffeur van Safe2Drive. Binnen een half uur was ik op locatie.

Ron van der Hee

De chauffeur van Safe2Drive was erg vriendelijk en behulpzaam. Hij hielp mij met mijn bagage en hield zelfs de deur open bij het uitstappen. We hadden een fijn gesprek, de reis duurde zo veel korter dan verwacht.

Liesbeth Gravingen

Safe2Drive levert altijd een goede service!

Nick van Heeteren

Tijdens mijn rit naar een belangrijke beurs in Apeldoorn, ben ik fijn geholpen door Safe2Drive.

Petra van Dijk