Veilig aankomen op de plaats van bestemming!

Auto met chauffeur huren

Wilt u een auto met chauffeur huren? Dan bent u bij Safe2Drive aan het juiste adres! Safe2Drive werkt met bekende autodealers en heeft daarom bijna altijd de nieuwste modellen ter beschikking. Zo kunt u een auto met chauffeur huren wanneer uw eigen auto bij de garage staat of wanneer u buitenlandse gasten heeft. Wij kunnen dit voor u regelen zodat u zich daar geen zorgen over hoeft te maken.

Heeft u nog vragen? Dan kunt u altijd contact met ons opnemen.

Vele mogelijkheden

Auto met chauffeur huren bij Safe2Drive

Wanneer u een chauffeur wilt bestellen bij Safe2Drive, kan dat op verschillende manieren. Het kan een last-minute thuisbrengservice zijn, maar ook een persoonlijke chauffeur voor een gehele dag. U kunt bijvoorbeeld een chauffeur inhuren om u naar een evenement te brengen en aan het eind op te halen. Ook bieden wij de zogenaamde thuisbreng/BOB service aan, hierbij kunt u zelf naar een evenement rijden en rijdt onze chauffeur u terug. Op deze manier bent u ervan verzekerd dat u veilig thuis komt en hoeft u uw eigen auto niet achteraf op te halen.

Een chauffeur inhuren kan handig zijn wanneer u bijvoorbeeld een drukke dag heeft en u zich in de auto ontspannen wilt kunnen voorbereiden op uw afspraak. Onze chauffeur staat dan de gehele dag tot uw beschikking en zorgt ervoor dat u op tijd bij uw afspraken bent. Na een lange vermoeiende dag brengt de chauffeur u netjes thuis.

Geniet van

Het gemak van Safe2Drive

U kunt zelfs op een last minute basis een chauffeur bestellen die u in uw eigen auto naar de gewenste bestemming rijdt.

Door heel Nederland voor u beschikbaar

Luchthavenvervoer

Wanneer u op vakantie gaat, of dit nu privé of zakelijk is, kunnen wij het vervoer naar het vliegveld regelen. Op vakantie gaan is fijn, maar de voorbereiding brengt ook veel stress met zich mee. Daarom nemen wij uw zorgen over het vervoer naar de luchthaven van u over. Wij zorgen dat we 15 minuten voor aanvang op de gewenste locatie klaarstaan. Tevens helpen wij met het inladen van de bagage. Wij brengen u naar luchthavens in Nederland, maar ook naar Duitsland, Frankrijk en België.

Reserveer online

Contact opnemen

Safe2Drive is voornamelijk actief in de gebieden Hoeksche Waard, Drechtsteden, Groot Rotterdam en Voorne Putten.

Heeft u interesse in één van onze diensten? Bekijk onze tarieven op de website, en maak direct een reservering. U kunt ons mailen, of direct bellen via 085 – 300 1200.

Wat klanten zeggen

ERVAAR DE MENING VAN ANDEREN

Ontdek de mening van andere klanten die u al zijn voorgegaan:

De chauffeur van Safe2Drive was erg vriendelijk en behulpzaam. Hij hielp mij met mijn bagage en hield zelfs de deur open bij het uitstappen. We hadden een fijn gesprek, de reis duurde zo veel korter dan verwacht.

Liesbeth Gravingen

Safe2Drive levert altijd een goede service!

Nick van Heeteren

Ik had plots een spoedvergadering in Amsterdam. Gelukkig kon ik snel terecht bij mijn vaste chauffeur van Safe2Drive. Binnen een half uur was ik op locatie.

Ron van der Hee

Tijdens mijn rit naar een belangrijke beurs in Apeldoorn, ben ik fijn geholpen door Safe2Drive.

Petra van Dijk