Veilig aankomen op de plaats van bestemming!

Professionele chauffeur

Als u op zoek bent naar een professionele chauffeur voor bijvoorbeeld zakelijk vervoer, dan bent u bij Safe2Drive aan het juiste adres! Van A naar B! In onze auto, of uw eigen auto. Er zijn genoeg mogelijkheden. Neem contact op voor alle informatie.

Wilt u gebruik maken van onze diensten? Reserveer dan direct een rit!

Vele mogelijkheden

Reis met het gemak van Safe2Drive

Safe2Drive is uw nieuwe partner op het gebied van de thuisbrengservice waarbij cliënten op afspraak of last minute basis een chauffeur kunnen bestellen die hen in hun eigen auto naar de gewenste bestemming rijdt. Ook leveren wij privéchauffeurs op de gewenste locaties, die u vervolgens afzetten in uw eigen auto op de gewenste bestemming. Daarnaast zijn wij ook sterk op het gebied van valet parking.

Als u een privéchauffeur of een thuisbrengservice bij ons afneemt, dan brengt onze chauffeur u op de plaats van uw bestemming, zodat u ontspannen op de bijrijdersstoel kunt gaan zitten. Zo kunt u onbezorgd genieten van een feestje of evenement, en hoeft u daarna niet meer zelf naar huis te rijden.

Geniet van

Het gemak van Safe2Drive

U kunt zelfs op een last minute basis een chauffeur bestellen die u in uw eigen auto naar de gewenste bestemming rijdt.

Door heel Nederland voor u beschikbaar

Luchthaven service

Wist u dat wij ook een luchthaven service aanbieden. We kunnen u van en naar de luchthaven vervoeren, zodat u zich met alle rust voor kunt bereiden op uw reis. Ook scheelt het weer met het parkeren op de luchthaven zelf.

Reserveer online

Neem contact op voor een professionele chauffeur

Bent u geïnteresseerd geraakt in onze diensten, of wilt u meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op. Graag bespreken we met u de mogelijkheden. Geef gerust uw wensen en verwachtingen door, zodat we kunnen kijken of we hier op in kunnen spelen. Volg ons ook op Facebook om op de hoogte te blijven van de nieuwste ontwikkelingen binnen Safe2Drive!

Wat klanten zeggen

ERVAAR DE MENING VAN ANDEREN

Ontdek de mening van andere klanten die u al zijn voorgegaan:

Safe2Drive levert altijd een goede service!

Nick van Heeteren

Ik had plots een spoedvergadering in Amsterdam. Gelukkig kon ik snel terecht bij mijn vaste chauffeur van Safe2Drive. Binnen een half uur was ik op locatie.

Ron van der Hee

Tijdens mijn rit naar een belangrijke beurs in Apeldoorn, ben ik fijn geholpen door Safe2Drive.

Petra van Dijk

De chauffeur van Safe2Drive was erg vriendelijk en behulpzaam. Hij hielp mij met mijn bagage en hield zelfs de deur open bij het uitstappen. We hadden een fijn gesprek, de reis duurde zo veel korter dan verwacht.

Liesbeth Gravingen