Veilig aankomen op de plaats van bestemming!

Privé chauffeur huren

Bent u op zoek naar een privé chauffeur huren? Dan is Safe2Drive uw juiste partner. Safe2Drive heeft meerdere representatieve, vakbekwame, behulpzame en sociale chauffeurs in dienst. Deze chauffeurs zijn ervaren in ieder type auto en kunnen zelfs de meest exclusieve auto besturen. Zij staan voor u klaar om u rond te rijden en op tijd bij afspraken af te zetten. U hoeft niet te twijfelen om contact met ons op te nemen! Wij zullen altijd voor u klaar staan, wanneer u een vraag heeft of juist meer informatie wilt, is dit geen probleem. Voor elke situatie hebben wij een oplossing.

Vele mogelijkheden

Safe2Drive – Privé chauffeur huren

Wanneer u een druk bezette agenda heeft en u zich goed wilt voorbereiden op uw afspraken kunt u gebruik maken van een privé chauffeur. Maar ook wanneer u bijvoorbeeld gasten uit het buitenland ontvangt en u deze wilt laten ophalen van het vliegveld.

U heeft bij ons de keuze uit junior drivers of gecertificeerde directiechauffeurs. Aan de hand van uw wensen zorgen wij voor een chauffeur welke bij u wensen past. Deze zal 24/7 voor u klaarstaan. Hierbij kunt u ook kiezen om uw eigen auto te gebruiken of een auto erbij te huren.

Voordelen van deze service zijn dat u zelf niet met parkeerproblemen of kosten te maken heeft. Uw auto wordt gewassen. En u de chauffeur tijdens wachttijd ondersteunende taken kunt laten verrichten. Aan het einde van de dag zal de chauffeur u weer netjes thuis brengen.

Geniet van

Het gemak van Safe2Drive

U kunt zelfs op een last minute basis een chauffeur bestellen die u in uw eigen auto naar de gewenste bestemming rijdt.

Door heel Nederland voor u beschikbaar

Reis met het gemak van Safe2Drive

Heeft u een verjaardag of feestje? Safe2Drive zorgt ervoor dat u weer veilig thuis komt! Dit kan met uw eigen auto of een van onze auto’s. Ook hebben we Valet parking tot een van de mogelijkheden. Hierbij worden de auto’s van uw gasten netjes geparkeerd bij aankomst en teruggebracht wanneer uw gasten weer naar huis gaan. Dat is nog eens service!

Reserveer online

Contact

Safe2Drive is voornamelijk actief in de gebieden Hoeksche Waard, Drechtsteden, Groot Rotterdam en Voorne Putten. Heeft u interesse in één van onze diensten? Bekijk dan onze tarieven op de website. En maak direct een reservering. Twijfel niet om contact met ons op te nemen! U kunt ons ook mailen, of direct bellen via 085 – 300 1200.

Wat klanten zeggen

Ervaar de meningen van anderen

Ontdek de mening van andere klanten die u al zijn voorgegaan:

Safe2Drive levert altijd een goede service!

Nick van Heeteren

De chauffeur van Safe2Drive was erg vriendelijk en behulpzaam. Hij hielp mij met mijn bagage en hield zelfs de deur open bij het uitstappen. We hadden een fijn gesprek, de reis duurde zo veel korter dan verwacht.

Liesbeth Gravingen

Ik had plots een spoedvergadering in Amsterdam. Gelukkig kon ik snel terecht bij mijn vaste chauffeur van Safe2Drive. Binnen een half uur was ik op locatie.

Ron van der Hee

Tijdens mijn rit naar een belangrijke beurs in Apeldoorn, ben ik fijn geholpen door Safe2Drive.

Petra van Dijk