Veilig aankomen op de plaats van bestemming!

Wat kost een privé chauffeur

U wilt graag gebruik maken van een privé chauffeur, maar wat kost een privé chauffeur eigenlijk? Op deze vraag geeft Safe2Drive graag antwoord. Met onze dienst tot het inhuren van een privé chauffeur kunt u uzelf focussen op bijvoorbeeld werk in plaats van het verkeer. Daarnaast zorgt een privé chauffeur dat u ten alle tijden op tijd op uw afspraak verschijnt. Terwijl u op de achterbank door werkt of aan het voorbereiden bent voor uw afspraak.

Maar wat mag dit kosten? Op deze vraag geven wij u graag antwoord, bel dan naar  085- 300 1200!

Plaats nu een reservering

Vele mogelijkheden

Safe2Drive betaalbare luxe

Bij Safe2Drive betaalt u nooit te veel. Wij rekenen per uur en met een minimale afname van 3 uur. Onze chauffeurs zijn uiteraard ook voor lange ritten inzetbaar. Ervaar het gemak van ons online boekingssysteem en onze professionele bestuurders. U kunt zelfs op een last minute basis een chauffeur bestellen die u in uw eigen auto naar de gewenste bestemming rijdt. Meer weten over onze uurtarieven? Bekijk deze dan op de website

Ervaar de luxe van het hebben van een chauffeur bij Safe2Drive. Naast dat u onze chauffeurs voor een paar uur kunt laten rijden, kunt u er ook voor zorgen dat ze een dag lang voor u beschikbaar zijn. U kunt hierbij heel de dag gebruik maken van onze chauffeur die u op alle plekken brengt waar u wilt. De chauffeur zal op u wachten, zodat als u klaar bent u meteen weer kan instappen. Mocht u nog moeten werken, dan kunt u dit ook in de auto doen terwijl er voor u gereden wordt. 

Geniet van

Het gemak van Safe2Drive

U kunt zelfs op een last minute basis een chauffeur bestellen die u in uw eigen auto naar de gewenste bestemming rijdt.

Door heel Nederland voor u beschikbaar

Totaalpakket

Bij Saf2eDrive bieden wij simpel gezegd een totaalpakket aan chauffeurs en diensten. Zo kunt u bij ons terecht voor Bob Thuisbrengservice, vliegveld vervoer en studenten chauffeurs. Tevens leveren wij ook privéchauffeurs op de gewenste locaties. Maar zijn wij ook sterk op het gebied van valetparking. Kortom, met Safe2Drive zijn er mogelijk genoeg! Neem gerust contact met ons op!

Reserveer online

Wat kost een privé chauffeur van Safe2Drive?

De tarieven van een privé chauffeur van Safe2Drive vindt u gemakkelijk op de website. Voor andere vragen of opmerkingen kunt u ons telefonisch bereiken via 085- 300 1200. Of reserveer direct een rit via onderstaande button!

Wat klanten zeggen

Ervaar de meningen van anderen

Ontdek de mening van andere klanten die u al zijn voorgegaan:

Ik had plots een spoedvergadering in Amsterdam. Gelukkig kon ik snel terecht bij mijn vaste chauffeur van Safe2Drive. Binnen een half uur was ik op locatie.

Ron van der Hee

Safe2Drive levert altijd een goede service!

Nick van Heeteren

Tijdens mijn rit naar een belangrijke beurs in Apeldoorn, ben ik fijn geholpen door Safe2Drive.

Petra van Dijk

De chauffeur van Safe2Drive was erg vriendelijk en behulpzaam. Hij hielp mij met mijn bagage en hield zelfs de deur open bij het uitstappen. We hadden een fijn gesprek, de reis duurde zo veel korter dan verwacht.

Liesbeth Gravingen