Veilig aankomen op de plaats van bestemming!

Kosten privé chauffeur

Safe2Drive vertelt je graag meer over de kosten van een privé chauffeur. Want als je op het internet op zoek gaat vindt u waarschijnlijk de meest uiteenlopende prijzen. Maar niet bij Safe2Drive! Wij rekenen per uur met een minimale afname van 3 uur. Onze chauffeurs worden geselecteerd op ervaring, uitstraling en rijgedrag. Zodat u zich nergens zorgen om hoeft te maken als u zich klaarmaakt voor uw afspraak. Met het inhuren van een privé chauffeur van Safe2Drive kunt u zich volledig focussen op uw werk in plaats van het verkeer. Wel zo fijn!

Meer weten over de kosten privé chauffeur van Safe2Drive? Bel dan naar 085- 300 1200.

Vele mogelijkheden

Wat kost een privé chauffeur?

Bij Safe2Drive betaalt u nooit te veel. Wij rekenen per uur en met een minimale afname van 3 uur. Onze chauffeurs zijn uiteraard ook voor lange ritten inzetbaar. Ervaar het gemak van ons online boekingssysteem en onze professionele bestuurders. U kunt zelfs op een last minute basis een chauffeur bestellen die u in uw eigen auto naar de gewenste bestemming rijdt. Meer weten over onze uurtarieven? Bekijk deze dan op de website

Ervaar de luxe van het hebben van een chauffeur bij Safe2Drive. Naast dat u onze chauffeurs voor een paar uur kunt laten rijden, kunt u er ook voor zorgen dat ze een dag lang voor u beschikbaar zijn. U kunt hierbij heel de dag gebruik maken van onze chauffeur die u op alle plekken brengt waar u wilt. De chauffeur zal op u wachten, zodat als u klaar bent u meteen weer kan instappen. Mocht u nog moeten werken, dan kunt u dit ook in de auto doen terwijl er voor u gereden wordt. 

Geniet van

Het gemak van Safe2Drive

U kunt zelfs op een last minute basis een chauffeur bestellen die u in uw eigen auto naar de gewenste bestemming rijdt.

Door heel Nederland voor u beschikbaar

Safe2Drive ook voor zakelijk vervoer

Wilt u uw zakelijke klanten graag op een professionele manier begeleiden? Kies voor Safe2Drive! Wij ontzorgen u en uw klanten in het vervoer van- en naar luchthavens toe. Dit doen wij met onze professionele en representatieve werkwijze. Wilt u weten wat wij nog meer voor u kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op! Onze medewerkers staan voor u klaar.

Safe2Drive biedt verschillende services aan. Zo is het mogelijk om bij ons een chauffeur te reserveren voor een paar uur, maar ook voor een hele dag. Tijdens deze uren staan onze chauffeurs voor u klaar. Ze zorgen ervoor dat u op tijd komt voor uw afspraken en dat u meteen weer kunt instappen als u klaar bent. Ook kunt u onze chauffeurs inschakelen om iemand op te halen of weg te brengen. 

Vliegveld vervoer

Gaat u binnenkort misschien vliegen vanaf Rotterdam The Hague Airport? Met onze luchthaven service brengen wij u graag samen met uw bagage op tijd bij het vliegveld. Bij terugkomst staan wij weer klaar om u naar huis te brengen. Toch liever een andere opstap plaats dan het oppikpunt? Ook geen probleem. U geeft aan waar u naartoe wilt en wij brengen u. Safe2Drive rijdt echter niet alleen naar Rotterdam Airport , maar wij brengen u graag naar alle vliegvelden in Nederland, Duitsland, Frankrijk en België.

Reserveer online

Exacte kosten van een privé chauffeur ?

Wilt u graag de exacte kosten van onze privé chauffeur weten voor bijvoorbeeld een lange dag vol met verschillende afspraken? Of heeft u zakelijke relaties over vanuit het buitenland en wilt u weten wat de kosten zijn om hen door Safe2Drive te laten begeleiden? Neem dan direct contact met ons op. Dit kan zowel telefonisch via 085- 300 1200 of stuur een mail naar info@safe2drive.nl.

Liever direct een privé chauffeur inhuren? Druk dan op onderstaande button!

Wat klanten zeggen

Ervaar de meningen van anderen

Ontdek de mening van andere klanten die u al zijn voorgegaan:

Safe2Drive levert altijd een goede service!

Nick van Heeteren

De chauffeur van Safe2Drive was erg vriendelijk en behulpzaam. Hij hielp mij met mijn bagage en hield zelfs de deur open bij het uitstappen. We hadden een fijn gesprek, de reis duurde zo veel korter dan verwacht.

Liesbeth Gravingen

Ik had plots een spoedvergadering in Amsterdam. Gelukkig kon ik snel terecht bij mijn vaste chauffeur van Safe2Drive. Binnen een half uur was ik op locatie.

Ron van der Hee

Tijdens mijn rit naar een belangrijke beurs in Apeldoorn, ben ik fijn geholpen door Safe2Drive.

Petra van Dijk