Veilig aankomen op de plaats van bestemming!

Huur een chauffeur

Heeft u een druk bezette agenda en wilt u zich goed voorbereiden op uw afspraken? Huur een chauffeur bij Safe2Drive! Zo kunt u zich naar uw afspraken laten rijden in uw eigen auto, terwijl u zich goed kunt voorbereiden. De chauffeurs bij Safe2Drive zijn zeer representatief, vakbekwaam, behulpzaam en sociaal. Zo zorgen zij ervoor dat u op tijd bent bij uw afspraken.

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden tot het huren van een chauffeur? Dan kunt u altijd contact met ons opnemen. Ook is het mogelijk om direct een reservering te maken via de website.

Vele mogelijkheden

Huur een chauffeur bij Safe2Drive

Aan de hand van uw wensen zorgen wij ervoor dat u de beschikking heeft over de beste Safe2drive privé chauffeur die bij uw wensen past. Deze staat 24/7 voor u klaar zodat op tijd bij uw afspraken bent en u zich achterin de auto ontspannen kunt voorbereiden op uw afspraak. Bijkomende voordelen zijn dat u zelf niet met parkeerproblemen of kosten te maken heeft, uw auto wordt gewassen en u de chauffeur tijdens wachttijd ondersteunende taken kunt laten verrichten. Ook aan het einde van de dag zal de chauffeur u netjes thuis brengen. Heeft u zelf geen auto ter beschikking? Dan is het ook mogelijk om een chauffeur incl. auto te huren. Neem contact met ons op voor meer informatie hierover.

Geniet van

Het gemak van Safe2Drive

U kunt zelfs op een last minute basis een chauffeur bestellen die u in uw eigen auto naar de gewenste bestemming rijdt.

Door heel Nederland voor u beschikbaar

Service

Onze chauffeurs zijn ervaren in ieder type auto en kunnen zelfs uw meest exclusieve auto besturen. Ook heeft u bij ons de keuze uit junior drivers of gecertificeerde directiechauffeurs. Bekijk de mogelijkheden van de chauffeurs. Wilt u een chauffeur bestellen om een relatie van het vliegveld op te laten halen? ook dat is mogelijk bij Safe2Drive!

Reserveer online

Contact opnemen

Safe2Drive is voornamelijk actief in de gebieden Hoeksche Waard, Drechtsteden, Groot Rotterdam en Voorne Putten.

Heeft u interesse in één van onze diensten? Neem contact op en maak direct een reservering. U kunt ons mailen, of direct bellen via 085 – 300 1200.

Wat klanten zeggen

Ervaar de meningen van anderen

Ontdek de mening van andere klanten die u al zijn voorgegaan:

Ik had plots een spoedvergadering in Amsterdam. Gelukkig kon ik snel terecht bij mijn vaste chauffeur van Safe2Drive. Binnen een half uur was ik op locatie.

Ron van der Hee

De chauffeur van Safe2Drive was erg vriendelijk en behulpzaam. Hij hielp mij met mijn bagage en hield zelfs de deur open bij het uitstappen. We hadden een fijn gesprek, de reis duurde zo veel korter dan verwacht.

Liesbeth Gravingen

Safe2Drive levert altijd een goede service!

Nick van Heeteren

Tijdens mijn rit naar een belangrijke beurs in Apeldoorn, ben ik fijn geholpen door Safe2Drive.

Petra van Dijk