Veilig aankomen op de plaats van bestemming!

Privé chauffeur Rotterdam

Een privé chauffeur kan handig zijn wanneer u een druk bezette agenda heeft, en u zich wilt voorbereiden op afspraken. Maar ook wanneer u gasten uit het buiteland ontvangt kunt u deze door een privé chauffeur van het vliegveld laten ophalen. Wanneer u op zoek bent naar een privé chauffeur Rotterdam, dan bent u bij Safe2Drive aan het juiste adres!

Heeft u interesse in een privé chauffeur van Safe2Drive? Dan kunt u altijd contact met ons opnemen!

Plaats nu een reservering

Vele mogelijkheden

Privé chauffeur Rotterdam door Safe2Drive

Safe2Drive heeft meerdere representatieve, vakbekwame, behulpzame en sociale chauffeurs in dienst. Deze chauffeurs zijn ervaren in ieder type auto en kunnen zelfs de meest exclusieve auto besturen. Zij staan voor u klaar om u rond te rijden en op tijd bij afspraken af te zetten.

U heeft hierbij de keuze uit junior drivers of gecertificeerde directiechauffeurs. Aan de hand van uw wensen zorgen wij voor een chauffeur welke bij u wensen past. Deze zal 24/7 voor u klaarstaan. Hierbij kunt u ook kiezen om uw eigen auto te gebruiken of een auto erbij te huren. Wij zijn voornamelijk actief in de gebieden Hoeksche Waard, Drechtsteden, Groot Rotterdam en Voorne Putten. U bent bij ons daarom aan het juiste adres voor een privé chauffeur in Rotterdam.

Andere voordelen van deze service zijn dat u zelf niet met parkeerproblemen of kosten te maken heeft. Uw auto wordt gewassen. En u de chauffeur tijdens wachttijd ondersteunende taken kunt laten verrichten. Aan het einde van de dag zal de chauffeur u netjes thuis brengen.

Geniet van

Het gemak van Safe2Drive

U kunt zelfs op een last minute basis een chauffeur bestellen die u in uw eigen auto naar de gewenste bestemming rijdt.

Door heel Nederland voor u beschikbaar

Service

Daarnaast bieden we u ook vervoer van en naar de luchthaven aan, zodat u zelf niet  voor of na een vermoeiende vlucht hoeft te rijden. Daarnaast onze Valet & Eventparking inschakelen, waardoor u de gasten op een feestje een goede entree kan geven, door de auto te laten parkeren door één van onze medewerkers.

Reserveer online

Privé chauffeur Rotterdam – contact

Heeft u interesse in één van onze diensten? Bekijk onze tarieven op de website, en maak direct een reservering. U kunt ons mailen, of direct bellen via 085 – 300 1200.

Ook kunt u altijd contact met ons opnemen voor meer informatie of om de mogelijkheden voor u te bespreken.

Wat klanten zeggen

Ervaar de meningen van anderen

Ontdek de mening van andere klanten die u al zijn voorgegaan:

Ik had plots een spoedvergadering in Amsterdam. Gelukkig kon ik snel terecht bij mijn vaste chauffeur van Safe2Drive. Binnen een half uur was ik op locatie.

Ron van der Hee

Safe2Drive levert altijd een goede service!

Nick van Heeteren

Tijdens mijn rit naar een belangrijke beurs in Apeldoorn, ben ik fijn geholpen door Safe2Drive.

Petra van Dijk

De chauffeur van Safe2Drive was erg vriendelijk en behulpzaam. Hij hielp mij met mijn bagage en hield zelfs de deur open bij het uitstappen. We hadden een fijn gesprek, de reis duurde zo veel korter dan verwacht.

Liesbeth Gravingen