Veilig aankomen op de plaats van bestemming!

Taxi Zuid Beijerland

Bent u op zoek naar een taxi Zuid Beijerland & omgeving? Dan helpen wij u graag verder! Na een leuke avond uit, feestje of bruiloft wilt u natuurlijk wel veilig thuis komen. Wij zorgen dat u thuiskomt met onze thuisbrengservice/bob-chauffeur. Zo brengt een ervaren chauffeur u thuis door middel van uw eigen auto. Zo hoeft u de volgende dag niet terug om uw auto weer op te halen. Hoe fijn is dat? Wij staan voor u klaar! Reserveer nu online of via 085-300 1200. Uiteraard kunt u ook last minute nog Safe2Drive inschakelen!

Vele mogelijkheden

Taxi Zuid Beijerland | Safe2Drive staat voor u klaar!

Onze chauffeurs staan voor u klaar om u veilig van A naar B te brengen. Wij willen graag dat u veilig thuiskomt! Zo hoeft u niet met alcohol op achter het stuur te zitten. Wel zo verstandig, toch? Alle tarieven zijn ongeveer gelijk aan de tarieven die u voor een taxi betaald. Bekijk ze hier. Daarnaast kunt u bij ons bijvoorbeeld ook terecht voor thuisbrengservice, luchthavenservice en valet & Eventparking.

Geniet van

Het gemak van Safe2Drive

U kunt zelfs op een last minute basis een chauffeur bestellen die u in uw eigen auto naar de gewenste bestemming rijdt.

Door heel Nederland voor u beschikbaar

Valet & Eventparking

Heeft u zelf een evenement of feestje? Geef uw gasten een spetterende entree! Door middel van valet parking kunt u een probleem uit handen geven. Onze chauffeurs zorgt ervoor dat uw gasten niet hoeven te zoeken naar een plekje. Zo kunnen ze genieten van het event, terwijl de valet parker de auto op een veilige en verantwoordelijke manier parkeert. Aan het einde van het event wordt de auto weer netjes overhandigd zodat zij direct kunnen vertrekken. Hoe fijn is dat? Lees hier meer over valet parking.

Reserveer online

Reis met het gemak van Safe2Drive

Via de website kunt u direct een reservering plaatsen voor een Taxi Zuid Beijerland, u ontvangt dan van ons een bevestiging. Uiteraard kunt u ook even bellen via 085-300 1200. Onze chauffeurs staan altijd voor u klaar om u naar uw gewenste locatie te brengen! Heeft u nog vragen? Neem dan contact op. U vindt onze contactgegevens op de contactpagina.

Wat klanten zeggen

ERVAAR DE MENING VAN ANDEREN

Ontdek de mening van andere klanten die u al zijn voorgegaan:

Tijdens mijn rit naar een belangrijke beurs in Apeldoorn, ben ik fijn geholpen door Safe2Drive.

Petra van Dijk

Ik had plots een spoedvergadering in Amsterdam. Gelukkig kon ik snel terecht bij mijn vaste chauffeur van Safe2Drive. Binnen een half uur was ik op locatie.

Ron van der Hee

Safe2Drive levert altijd een goede service!

Nick van Heeteren

De chauffeur van Safe2Drive was erg vriendelijk en behulpzaam. Hij hielp mij met mijn bagage en hield zelfs de deur open bij het uitstappen. We hadden een fijn gesprek, de reis duurde zo veel korter dan verwacht.

Liesbeth Gravingen