Comfortabel naar huis worden gebracht, gewoonweg in uw eigen auto!

Gun uw gasten een goede entree!

Valet & Eventparking

Een onvergetelijk evenement begint zonder parkeerproblemen. Safe2Drive biedt u de mogelijkheid om uw gasten een goed entree te gunnen bij aankomst door onze valet parking. Wij bieden flexibele en op maat gemaakte valet- en eventparkingdiensten die zijn afgestemd op uw specifieke behoeften. Of het nu gaat om een intiem diner, een groot gala of een bedrijfsconferentie, we hebben de capaciteit om aan uw eisen te voldoen. Ons team werkt nauw met u samen om de parkeeroplossing te creëren die perfect past bij uw evenement.

Wat is valet parking?

Valet parking is een service waarbij een van onze professionele chauffeurs, ook wel valet genoemd, verantwoordelijk is voor het parkeren en ophalen van voertuigen namens de eigenaren. Bij valet parking kunnen gasten bij aankomst hun auto overhandigen aan onze valet, die de auto vervolgens veilig parkeert op een aangewezen parkeerplaats. Bij vertrek wordt de auto op verzoek weer opgehaald en aan de eigenaar teruggegeven. Valet parking biedt gemak en comfort aan gasten, omdat ze niet zelf hoeven te zoeken naar een parkeerplaats en geen tijd hoeven te besteden aan het parkeren en ophalen van hun voertuig.

Uiteraard bieden wij ook de mogelijkheid om direct bij het overhandigen van de sleutel een thuisbrengservice te reserveren.

Shuttle dienst evenement

Heeft u een heel groot evenement, een bijzondere locatie of andere uitdagingen? Dan denken wij graag met u mee. Safe2drive kan eventueel ook een shuttle service organiseren. Doormiddel van de Valet & Eventparking kunt u ieder event van begin tot eind goed organiseren.

Waarom Kiezen voor Safe2Drive Valet & Event Parking?

Met onze valet- en eventparkingservice hoeft u zich geen zorgen te maken over de aankomst en het vertrek van uw gasten op locatie. Onze professionele en vriendelijke valetchauffeurs zorgen ervoor dat uw gasten comfortabel kunnen uitstappen bij de ingang, terwijl hun voertuig veilig geparkeerd wordt. Alles draait om comfort, luxe en de perfecte logistiek rond uw locatie. Bij vertrek staat het voertuig weer klaar, zodat uw gasten moeiteloos kunnen vertrekken. We streven naar efficiëntie en gemak, zodat u zich kunt concentreren op het organiseren van een onvergetelijke gelegenheid.

Tarieven van valet parking service

Coordinator op locatie p.u. € 22,50
Valet Parker p.u. € 20,50
Alle tarieven ex BTW

Eventuele parkeerkosten zijn voor rekening opdrachtgever.

Reserveer online

Reis met het gemak van Safe2Drive

Mail naar: info@safe2drive.nl of bel naar: 085-300 1200