Comfortabel naar huis worden gebracht, gewoonweg in uw eigen auto!

Valet & Eventparking

Geef uw gasten een goede entree!

Als u een evenement organiseert komen daarbij veel aspecten bij kijken. 1 probleem kunt u in ieder geval uit handen geven, de Valet Parking.

Safe2Drive geeft u de mogelijkheid om uw gasten al een goede entree te geven bij aankomst van het event. Een chauffeur van Safe2Drive staat klaar bij de entree, hier kunt uw gast direct uitstappen en de sleutel overhandigen aan de valet parker. Uw gast kunt naar binnen en gaan genieten van het evenement terwijl de valet parker de auto op een veilige en verantwoordelijke manier parkeert. Zodra uw gasten weer naar huis willen zal de auto weer voor de entree staan zodat zij direct weer kunnen vertrekken. Uiteraard met de mogelijkheid om direct bij het uitstappen een Thuisbrengservice te reserveren.

Heeft u een heel groot evenement, een bijzondere locatie of andere problemen dan denken wij graag met u mee. Safe2drive kan eventueel ook nog een shuttle service organiseren. Doormiddel van de Valet Parking kunt u ieder event van begin tot eind goed organiseren.

Tarieven

Coordinator op locatie p.u. € 21,50
Valet Parker p.u. € 19,50 ,
Alle tarieven ex BTW

Eventuele parkeerkosten zijn voor rekening opdrachtgever

Plaats nu een reservering

Reserveer online

En reis met het gemak van Safe2Drive

Mail met: info@safe2drive.nl of bel naar: 085-300 1200

Boek uw chauffeur