Comfortabel naar huis worden gebracht, gewoonweg in uw eigen auto!

Gun uw gasten een goede entree!

Valet & Eventparking

Als u een evenement organiseert komt daar veel bij kijken. Éen probleem kunt u in ieder geval uit handen geven; de Valet Parking.

Safe2Drive biedt u de mogelijkheid om uw gasten een goede entree te gunnen bij aankomst van het event. Een chauffeur van Safe2Drive staat klaar bij de entree, hier kan uw gast direct uitstappen en de sleutel overhandigen aan de valet parker. Uw gast kan naar binnen en genieten van het evenement terwijl de valet parker de auto op een veilige en verantwoordelijke manier parkeert. Uiteraard bieden we de mogelijkheid om direct bij het overhandigen van de sleutel een thuisbrengservice te reserveren. Zodra uw gasten weer naar huis willen zal de auto weer voor de entree staan zodat zij direct weer kunnen vertrekken.

Heeft u een heel groot evenement, een bijzondere locatie of andere uitdagingen dan denken wij graag met u mee. Safe2drive kan eventueel ook nog een shuttle service organiseren. Doormiddel van de Valet Parking kunt u ieder event van begin tot eind goed organiseren.

Tarieven

Coordinator op locatie p.u. € 22,50
Valet Parker p.u. € 20,50
Alle tarieven ex BTW

Eventuele parkeerkosten zijn voor rekening opdrachtgever

Reserveer online

Reis met het gemak van Safe2Drive

Mail met: info@safe2drive.nl of bel naar: 085-300 1200