Veilig aankomen op de plaats van bestemming!

Rotterdam taxi

Wilt u graag een Rotterdam taxi reserveren? Dan bent u aan het juiste adres bij Safe2Drive! Wij bieden namelijk verschillende services aan, waaronder de thuisbrengservice. Deze service werkt eigenlijk hetzelfde als een normale taxi. Het enige verschil is, is dat u hierbij thuis wordt gebracht in uw eigen auto. Dit is dus een ideale situatie voor als u ergens heen bent gegaan met uw eigen auto en u niet meer in staat bent om zelf terug te rijden!

Wilt u gebruik maken van deze service? Maak dan hier uw reservering.

Plaats nu een reservering

Vele mogelijkheden

Rotterdam taxi service | Luchthaven service

Op vakantie gaan kan voor sommige veel stress veroorzaken. Er moeten verschillende dingen geregeld worden, onder andere het vervoer naar en van de luchthaven. Om u hierbij te helpen biedt Safe2Drive de perfecte oplossing. Wij kunnen u namelijk in uw eigen auto vervoeren naar de luchthaven, waarbij wij de auto afleveren op de door u genoemde bestemming. De chauffeur zal ruim van tevoren bij u aanwezig zijn, zodat hij u nog kan helpen met bijvoorbeeld de koffers in de auto tillen. Zorg dat u zorgeloos op vakantie gaat en laat u in uw eigen auto vervoeren naar de luchthaven!

Verder kunnen wij ook uw auto naar uw vakantiebestemming brengen. Hierbij kunt u de luxe ervaren om met u eigen auto op vakantie te gaan, zonder dat u er zelf heen rijdt. Onze chauffeur zorgt ervoor dat de auto naar uw vakantiebestemming wordt gebracht. Hierbij krijgt u zelfs de mogelijkheid om extra bagage achter te laten in de auto, zodat u deze niet hoeft mee te schouwen.

Geniet van

Het gemak van Safe2Drive

U kunt zelfs op een last minute basis een chauffeur bestellen die u in uw eigen auto naar de gewenste bestemming rijdt.

Reserveer online

Reis met het gemak van Safe2Drive

Mocht u nog vragen hebben over onze Rotterdam taxi service, dan kunt u contact met ons opnemen. Wij beantwoorden graag al uw vragen. Tot snel bij Safe2Drive!

Wat klanten zeggen

Ervaar de meningen van anderen

Ontdek de mening van andere klanten die u al zijn voorgegaan:

Ik had plots een spoedvergadering in Amsterdam. Gelukkig kon ik snel terecht bij mijn vaste chauffeur van Safe2Drive. Binnen een half uur was ik op locatie.

Ron van der Hee

Safe2Drive levert altijd een goede service!

Nick van Heeteren

Tijdens mijn rit naar een belangrijke beurs in Apeldoorn, ben ik fijn geholpen door Safe2Drive.

Petra van Dijk

De chauffeur van Safe2Drive was erg vriendelijk en behulpzaam. Hij hielp mij met mijn bagage en hield zelfs de deur open bij het uitstappen. We hadden een fijn gesprek, de reis duurde zo veel korter dan verwacht.

Liesbeth Gravingen