Veilig aankomen op de plaats van bestemming!

Rotterdamse taxivervoer

Bent u op zoek naar Rotterdamse taxivervoer? Safe2Drive is hierin uw ideale partner! Ongeacht de grootte van de groep brengen wij u van de ene locatie naar de andere. Gebruik maken van onze last minute service? Bel 085-300 1200. Reserveren voor een later tijdstip? Bel ons of plan uw rit via de website van Safe2Drive.

Plaats nu een reservering

Vele mogelijkheden

De thuisbrengservice in uw regio

Safe2Drive is uw nieuwe partner op het gebied van de thuisbrengservice waarbij cliënten op afspraak of last minute basis een chauffeur kunnen bestellen die hen in hun eigen auto naar de gewenste bestemming rijdt. Tevens leveren wij ook privéchauffeurs op de gewenste locaties. Wilt u zich laten ontzorgen met valet parking? Ook dan bent u bij ons aan het juiste adres.

Geniet van

Het gemak van Safe2Drive

U kunt zelfs op een last minute basis een chauffeur bestellen die u in uw eigen auto naar de gewenste bestemming rijdt.

Door heel Nederland voor u beschikbaar

Airport vervoer

Wij regelen graag uw vervoer van en naar de luchthaven. Onze chauffeur zal grotendeels helpen met uw bagage. Heeft u liever een ander ophaalpunt? Geen probleem. Safe2Drive ontzorgt u graag. Naast het vervoer van en naar de luchthaven van Rotterdam brengen wij onze klanten ook graag naar andere luchthavens in Nederland, Duitsland, Frankrijk en België.

Reserveer online

Mijn rit reserveren | Rotterdamse taxiservice

U kunt uw rit direct reserveren via het reserveringssysteem op onze website. Wij proberen u zo snel mogelijk te voorzien van alle reisdetails. Heeft u nog aanvullende vragen? Dan kunt u altijd bellen naar 085-300 1200 of mailen naar info@safe2drive. Wij vervoeren u graag!

Wat klanten zeggen

Ervaar de meningen van anderen

Ontdek de mening van andere klanten die u al zijn voorgegaan:

Ik had plots een spoedvergadering in Amsterdam. Gelukkig kon ik snel terecht bij mijn vaste chauffeur van Safe2Drive. Binnen een half uur was ik op locatie.

Ron van der Hee

Safe2Drive levert altijd een goede service!

Nick van Heeteren

Tijdens mijn rit naar een belangrijke beurs in Apeldoorn, ben ik fijn geholpen door Safe2Drive.

Petra van Dijk

De chauffeur van Safe2Drive was erg vriendelijk en behulpzaam. Hij hielp mij met mijn bagage en hield zelfs de deur open bij het uitstappen. We hadden een fijn gesprek, de reis duurde zo veel korter dan verwacht.

Liesbeth Gravingen