Veilig aankomen op de plaats van bestemming!

Taxibedrijf Rotterdam

Bent u op zoek naar een taxibedrijf Rotterdam? Dan zit u helemaal goed bij Safe2Drive! Wij bieden namelijk verschillende services aan die u veilig thuisbrengen. Zo hebben wij onder andere een privé chauffeur, thuisbrengservice en luchthavenservice tot onze beschikking. Mochten er specifieke wensen zijn, dan kunnen deze natuurlijk altijd besproken worden.

Wilt u een reservering maken voor één van onze services? Maak deze dan hier.

Plaats nu een reservering

Vele mogelijkheden

Taxibedrijf Rotterdam | Safe2Drive staat voor u klaar

Met onze thuisbrengservice, zorgen wij ervoor dat u en uw auto veilig thuis worden gebracht. Het voordeel van deze service is dat u in uw eigen auto naar de gelegenheid toe kunt rijden. Op de terugweg zal een chauffeur naar uw locatie worden gebracht en u terugrijden in uw eigen auto. Hierbij heeft u dus niet de moeite om de auto te moeten laten staan en de volgende dag op te moeten halen. Deze service kan ook worden aangeboden bij bedrijfsfeesten. Onze chauffeurs zullen aan het einde van het feest klaar staan om uw medewerkers veilig thuis te brengen.

Geniet van

Het gemak van Safe2Drive

U kunt zelfs op een last minute basis een chauffeur bestellen die u in uw eigen auto naar de gewenste bestemming rijdt.

Door heel Nederland voor u beschikbaar

Luchthavenservice

We kennen het allemaal, de stress die altijd weer komt kijken bij vakanties. Om u te helpen bij het ontspannen op vakantie gaan, bieden wij de luchthavenservice aan. Met deze service wordt u naar de luchthaven gereden in uw eigen auto. De chauffeur zal 15 minuten voor vertrek aanwezig zijn om u nog te kunnen helpen met het inladen van de koffers en spullen. Als u bent afgezet, wordt de auto vervolgens naar de door u gekozen bestemming gereden.
Mocht u op vakantie willen genieten van uw eigen auto, dan kunnen wij uw auto naar deze bestemming brengen. U kunt zelfs extra bagage meegeven, zodat u deze niet hoeft mee te sjouwen tijdens de reis.

Reserveer online

Reis met het gemak van Safe2Drive

Als u nog vragen heeft over onze taxibedrijf Rotterdam, dan kunnen deze altijd gesteld worden. Onze medewerkers staan voor u klaar om uw vragen te beantwoorden. Wij hopen u snel van dienst te mogen zijn bij Safe2Drive!

Wat klanten zeggen

Ervaar de meningen van anderen

Ontdek de mening van andere klanten die u al zijn voorgegaan:

Ik had plots een spoedvergadering in Amsterdam. Gelukkig kon ik snel terecht bij mijn vaste chauffeur van Safe2Drive. Binnen een half uur was ik op locatie.

Ron van der Hee

Safe2Drive levert altijd een goede service!

Nick van Heeteren

Tijdens mijn rit naar een belangrijke beurs in Apeldoorn, ben ik fijn geholpen door Safe2Drive.

Petra van Dijk

De chauffeur van Safe2Drive was erg vriendelijk en behulpzaam. Hij hielp mij met mijn bagage en hield zelfs de deur open bij het uitstappen. We hadden een fijn gesprek, de reis duurde zo veel korter dan verwacht.

Liesbeth Gravingen