Veilig aankomen op de plaats van bestemming!

BOB taxi Amsterdam

Wilt u graag nog een drankje drinken en bent u op zoek naar een BOB taxi Amsterdam? Safe2Drive brengt u veilig naar de gekozen locatie. Dit kan in onze auto of uw eigen auto. Er zijn mogelijkheden genoeg. Safe2Drive is uw BOB voor al uw feesten en partijen in omstreken. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Plaats nu een reservering

Wie is de BOB vanavond?

Wij brengen u thuis in uw eigen auto

Die vraag kennen we allemaal! Wie is de BOB vanavond? Maar dat is niet meer nodig. Met de service van Safe2Drive kunt u genieten van uw avond zonder dat u zich druk hoeft te maken of u veilig thuis komt. Zo geregeld! Misschien een groot familie feest? Ook hierbij kan Safe2Drive u van dienst zijn. Dit doen wij door middel van onze thuisbreng service. Handig om te weten is dat wij actief zijn door heel Nederland. Zo hoeft u nooit meer na te denken over uw terug reis. Bel ons!

Geniet van

Het gemak van Safe2Drive

U kunt zelfs op een last minute basis een chauffeur bestellen die u in uw eigen auto naar de gewenste bestemming rijdt.

Door heel Nederland voor u beschikbaar

Thuisbrengservice

Of u nu een feestje heeft of lekker uit eten bent, reserveer voor uw vertrek een eigen thuisbreng chauffeur. Deze brengt u in uw eigen auto weer veilig thuis. De kosten voor een BOB taxi zijn vrijwel gelijk aan de kosten van een taxi. Echter heeft u het voordeel van onze service dat uw eigen auto mee naar huis gaat en deze weer op uw eigen oprit staat als u wakker wordt. Zo hoeft u niet de volgende dag ergens anders uw auto op te halen. Nog vragen omtrent groepsverband of luchthavenvervoer? Neem contact met ons op!

Reserveer online

Reserveer een BOB taxi Amsterdam

Safe2Drive is maar al te graag u BOB! Zo kunt u genieten van een onbezorgde avond. Het enige wat u hoeft te doen is ons te bellen op 085-3001200 of een e-mail te sturen naar info@safe2drive.nl. Maak een reservering voor vertrek en geniet van uw avond!

Laat u veilig thuis brengen door Safe2Drive! BOB is 0%.

Wat klanten zeggen

Ervaar de meningen van anderen

Ontdek de mening van andere klanten die u al zijn voorgegaan:

Ik had plots een spoedvergadering in Amsterdam. Gelukkig kon ik snel terecht bij mijn vaste chauffeur van Safe2Drive. Binnen een half uur was ik op locatie.

Ron van der Hee

Safe2Drive levert altijd een goede service!

Nick van Heeteren

Tijdens mijn rit naar een belangrijke beurs in Apeldoorn, ben ik fijn geholpen door Safe2Drive.

Petra van Dijk

De chauffeur van Safe2Drive was erg vriendelijk en behulpzaam. Hij hielp mij met mijn bagage en hield zelfs de deur open bij het uitstappen. We hadden een fijn gesprek, de reis duurde zo veel korter dan verwacht.

Liesbeth Gravingen