Veilig aankomen op de plaats van bestemming!

Taxi Oud Beijerland

Bent u op zoek naar een Taxi Oud Beijerland & omgeving? Dan bent u bij Safe2Drive aan het juiste adres! Wij brengen u veilig op de plaats van bestemming! Laat u veilig thuisbrengen in één van onze auto’s of ga naar huis in uw eigen auto dankzij onze thuisbrengservice. Ideaal wanneer u een gezellig feestje heeft of lekker uit eten bent geweest.

Hoe kunt u een chauffeur reserveren? Reserveer direct online voor vertrek of bel naar 085 – 300 1200.

Vele mogelijkheden

Taxi Oud Beijerland | Safe2Drive staat voor u klaar!

Is het weer eens gezellig geworden tijdens een avondje uit? Natuurlijk wil je wel veilig thuiskomen. Maak daarom nu gebruik van onze thuisbrengservice, dan brengt onze chauffeur u terug in uw eigen auto. Hoe ideaal is dat? Zo hoeft u de volgende dag niet terug om uw auto op te halen! De kosten voor een thuisbreng chauffeur zijn gelijk aan een taxi. Benieuwd naar onze tarieven? Bekijk ze hier. Wij rekenen af aan de hand van de gereden kilometers in uw eigen auto.

Geniet van

Het gemak van Safe2Drive

U kunt zelfs op een last minute basis een chauffeur bestellen die u in uw eigen auto naar de gewenste bestemming rijdt.

Door heel Nederland voor u beschikbaar

Overige diensten

Naast onze thuisbrengservice kunt u bij ons ook terecht voor overige diensten, zoals: luchthavenservice, privé chauffeur, auto met chauffeur en valetparking. We brengen u zonder zorgen naar het vliegveld of onderweg naar een belangrijke afspraak, zo heeft u alle tijd en rust om u te focussen op het gene wat u nodig heeft. Geeft u een event? Verras uw gasten met Valetparking en gun uw gasten een goede entree. Bekijk hier alle mogelijkheden.

Reserveer online

Neem contact met ons op

Heeft u nog vragen over Taxi Oud Beijerland? Aarzel dan niet om contact op te nemen! Via de website kunt u direct een reservering plaatsen, u ontvangt dan van ons een bevestiging. Ook is het mogelijk om telefonisch een reservering te plaatsen via 085 – 300 1200.

Wat klanten zeggen

ERVAAR DE MENING VAN ANDEREN

Ontdek de mening van andere klanten die u al zijn voorgegaan:

Tijdens mijn rit naar een belangrijke beurs in Apeldoorn, ben ik fijn geholpen door Safe2Drive.

Petra van Dijk

De chauffeur van Safe2Drive was erg vriendelijk en behulpzaam. Hij hielp mij met mijn bagage en hield zelfs de deur open bij het uitstappen. We hadden een fijn gesprek, de reis duurde zo veel korter dan verwacht.

Liesbeth Gravingen

Safe2Drive levert altijd een goede service!

Nick van Heeteren

Ik had plots een spoedvergadering in Amsterdam. Gelukkig kon ik snel terecht bij mijn vaste chauffeur van Safe2Drive. Binnen een half uur was ik op locatie.

Ron van der Hee