Veilig aankomen op de plaats van bestemming!

Taxi Numansdorp

Heeft u een taxi Numansdorp & omgeving nodig? Safe2Drive brengt u veilig thuis! Of het nu met uw eigen auto is, of een van onze auto’s, wij zorgen altijd dat u veilig van A naar B komt. Onze unieke en handige thuisbrengservice maakt het mogelijk om u in uw eigen auto thuis te brengen. Zo hoeft u na een avondje gezellig drinken niet de volgende dag uw auto op te halen. Op deze manier kunt u gewoon geniet zoals normaal en regelen wij de rest!

Reserveer nu online of bel ons via 085-300 1200!

Vele mogelijkheden

Taxi Numansdorp | Safe2Drive brengt u veilig thuis!

Het maakt niet uit of u naar huis gebracht dient te worden of ergens heen moet, wij staan voor u klaar! Wij vinden het belangrijk dat u niet drinkt en rijdt tegelijkertijd. Daarom brengen we u Comfortabel naar huis, gewoonweg in uw eigen auto! Onze chauffeurs zijn getraind om in iedere auto te kunnen rijden, zo hoeft u zich geen zorgen te maken. Wel zo fijn! De prijzen voor onze BOB-chauffeur zijn gelijk aan het bedrag dat u voor een taxi zal moeten betalen. Bekijk alle tarieven hier.

Geniet van

Het gemak van Safe2Drive

U kunt zelfs op een last minute basis een chauffeur bestellen die u in uw eigen auto naar de gewenste bestemming rijdt.

Door heel Nederland voor u beschikbaar

Luchthavenservice

Gaat u op (zaken)reis? Dan brengen we uiteraard naar het vliegveld! Zo komt u veilig en ontspannen aan op de luchthaven. Stap ontspannen in uw eigen auto en wordt naar een vliegveld naar keuze gebracht door één van onze ervaren chauffeurs. Ongeveer 15 minuten van tevoren zullen zij arriveren en helpen zij u met uw bagage. Heeft u internationale gasten over, Safe2Drive haalt en brengt uw gasten van de luchthaven binnen Nederland, België, Duitsland en Frankrijk. Lees hier meer over onze luchthavenservice.

Reserveer online

Reis met het gemak van Safe2Drive

Bij vragen over een taxi Numansdorp kunt u uiteraard contact met ons opnemen voor meer informatie. Ook kunt u natuurlijk een reservering plaatsen! Doe dit online of bel ons via 085-300 1200.

Wat klanten zeggen

ERVAAR DE MENING VAN ANDEREN

Ontdek de mening van andere klanten die u al zijn voorgegaan:

Tijdens mijn rit naar een belangrijke beurs in Apeldoorn, ben ik fijn geholpen door Safe2Drive.

Petra van Dijk

De chauffeur van Safe2Drive was erg vriendelijk en behulpzaam. Hij hielp mij met mijn bagage en hield zelfs de deur open bij het uitstappen. We hadden een fijn gesprek, de reis duurde zo veel korter dan verwacht.

Liesbeth Gravingen

Safe2Drive levert altijd een goede service!

Nick van Heeteren

Ik had plots een spoedvergadering in Amsterdam. Gelukkig kon ik snel terecht bij mijn vaste chauffeur van Safe2Drive. Binnen een half uur was ik op locatie.

Ron van der Hee