Veilig aankomen op de plaats van bestemming!

Taxi Klaaswaal

Bent u op zoek naar een taxi Klaaswaal en omgeving? Dan bent u bij Safe2Drive aan het juiste adres! Wij brengen u weer veilig thuis na een avondje uit, bruiloft of ander feestje. Reserveer voor uw vertrek een van onze ervaren thuisbrengchauffeurs, die u na een gezellige avond uit in uw eigen auto weer naar huis kunnen brengen! Uiteraard kunt u ook last minute basis een chauffeur bestellen. Bel nu naar 085-300 1200 of reserveer online.

Vele mogelijkheden

Taxi Klaaswaal | Safe2Drive brengt u veilig thuis!

Maak gebruik van Safe2Drive en wees verzekerd van een veilige terugreis. U kunt eenvoudig en snel een reservering maken voor ieder gewenst tijdstip. Eén van onze ervaren bestuurders komt u ophalen. Wanneer u kiest voor de thuisbrengservice kunnen wij u geruststellen dat zijn opgeleid zijn om in elk type voertuig te rijden. Benieuwd naar de tarieven van Safe2Drive? De kosten zijn vrijwel gelijk aan een taxi. Bekijk het hier.

Geniet van

Het gemak van Safe2Drive

U kunt zelfs op een last minute basis een chauffeur bestellen die u in uw eigen auto naar de gewenste bestemming rijdt.

Door heel Nederland voor u beschikbaar

Ook voor bedrijven!

Organiseert u een bedrijfsfeest of partijtje? Zorg dat uw medewerkers veilig op de plek van bestemming komen. Wij verzorgen graag de thuisbrengservice tijdens bedrijfsfeesten. Zo kan iedereen optimaal genieten van zijn avond, waarbij ze veilig thuis worden gebracht.  Ook hebben we Valet Parking beschikbaar. Een chauffeur van Safe2Drive staat klaar bij de entree, hier kan uw gast direct uitstappen en de sleutel overhandigen aan de valet parker. Op het moment dat uw gasten weer naar huis willen zal de auto weer voor de entree staan en zijn ze weer in staat om naar huis te gaan.

Reserveer online

Heeft u nog vragen?

Kunnen we nog vragen voor u beantwoorden over taxi Klaaswaal? Of wilt u graag gebruik maken van onze thuisbrengservice? Bel direct via 085-300 1200 of reserveer online. Ook kunt u vragen mailen naar  info@safe2drive.nl. Tot snel!

Wat klanten zeggen

ERVAAR DE MENING VAN ANDEREN

Ontdek de mening van andere klanten die u al zijn voorgegaan:

De chauffeur van Safe2Drive was erg vriendelijk en behulpzaam. Hij hielp mij met mijn bagage en hield zelfs de deur open bij het uitstappen. We hadden een fijn gesprek, de reis duurde zo veel korter dan verwacht.

Liesbeth Gravingen

Ik had plots een spoedvergadering in Amsterdam. Gelukkig kon ik snel terecht bij mijn vaste chauffeur van Safe2Drive. Binnen een half uur was ik op locatie.

Ron van der Hee

Tijdens mijn rit naar een belangrijke beurs in Apeldoorn, ben ik fijn geholpen door Safe2Drive.

Petra van Dijk

Safe2Drive levert altijd een goede service!

Nick van Heeteren