Veilig aankomen op de plaats van bestemming!

Valet parking service

Organiseert u binnenkort een evenement? Dan heeft u het vast druk genoeg! Wij kunnen u helpen met Valet Parking service, zo hoeft u hier zelf niet meer aan te denken. U kunt altijd contact met ons opnemen voor meer informatie of om de mogelijkheden voor u te bespreken.

Heeft u nog vragen? Dan kunt u altijd contact met ons opnemen.

Vele mogelijkheden

Valet Parking service van Safe2Drive

Wilt u uw gasten een goed entree geven op uw evenement? Dan is de service Valet Parking van Safe2Drive de ideale oplossing! Wanneer u gasten op het evenement aankomen staat er een chauffeur van Safe2Drive klaar bij de entree. Deze chauffeur zal de auto op een veilige en verantwoordelijke manier parkeren zodat uw gasten meteen naar binnen kunnen. Onze getrainde chauffeurs zijn ten slotte het visitekaartje voor uw evenement en beschikken daarom ten alle tijden over een gepaste etiquette!

Geniet van

Het gemak van Safe2Drive

U kunt zelfs op een last minute basis een chauffeur bestellen die u in uw eigen auto naar de gewenste bestemming rijdt.

Door heel Nederland voor u beschikbaar

Valet parking service

Zodra uw gasten weer naar huis willen zorgen wij ervoor dat de auto weer klaar staat, zodat zij direct kunnen vertrekken. Ook is het mogelijk om direct een thuisbrengservice bij te reserveren. Hierbij zal de chauffeur uw gasten naar huis rijden in hun eigen auto zodat zij een gezellig avondje uit kunnen hebben, zonder dat zij zich zorgen hoeven te maken over hoe zij thuis komen. Heeft u een bijzondere locatie of andere obstakels dan denken wij graag met u mee over een oplossing! Zo kunnen wij eventueel ook een shuttle service organiseren.

Reserveer online

Reserveer uw rit!

Wilt u graag gebruik maken van onze Valet Parking service of  één van de andere services? Wacht dan niet langer en kom met ons in contact! Heeft u aanvullende vragen? Wij helpen u graag verder! U kunt ons  bereiken via telefoonnummer 085- 300 1200! Tot ziens bij Safe2Drive! Volg ons op Facebook om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws!

Wat klanten zeggen

ERVAAR DE MENING VAN ANDEREN

Ontdek de mening van andere klanten die u al zijn voorgegaan:

Safe2Drive levert altijd een goede service!

Nick van Heeteren

Ik had plots een spoedvergadering in Amsterdam. Gelukkig kon ik snel terecht bij mijn vaste chauffeur van Safe2Drive. Binnen een half uur was ik op locatie.

Ron van der Hee

Tijdens mijn rit naar een belangrijke beurs in Apeldoorn, ben ik fijn geholpen door Safe2Drive.

Petra van Dijk

De chauffeur van Safe2Drive was erg vriendelijk en behulpzaam. Hij hielp mij met mijn bagage en hield zelfs de deur open bij het uitstappen. We hadden een fijn gesprek, de reis duurde zo veel korter dan verwacht.

Liesbeth Gravingen