Veilig aankomen op de plaats van bestemming!

Valet parking Den Haag

Bent u op zoek naar valet parking Den Haag? Dan kan Safe2Drive u zeker weten verder helpen. Als u binnenkort een evenement gaat organiseren heeft u waarschijnlijk allerlei belangrijke dingen aan uw hoofd. Wij kunnen u helpen met valet parking service, zo hoeft u hier in ieder geval niet meer naar om te kijken.

Heeft u interesse in deze dienst van Safe2Drive? Twijfel dan niet om contact met ons op te nemen. Onze medewerkers helpen u graag verder!

Vele mogelijkheden

Wat houdt de valet parking service van Safe2Drive in?

De valet parking service van Safe2Drive zorgt voor chauffeurs op uw evenement die klaar staan om de auto’s van uw gasten veilig en verantwoordelijk te parkeren. Hierdoor kunnen uw gasten direct bij uw evenement naar binnen. Zodra uw gasten weer naar huis willen zorgen wij ervoor dat de auto weer klaar staat, zodat zij direct kunnen vertrekken. Ook is het mogelijk om direct een thuisbrengservice bij te reserveren.

Geniet van

Het gemak van Safe2Drive

U kunt zelfs op een last minute basis een chauffeur bestellen die u in uw eigen auto naar de gewenste bestemming rijdt.

Door heel Nederland voor u beschikbaar

Thuisbrengservice

De thuisbrengservice houdt in dat de chauffeur de gasten naar huis zal rijden in uw eigen auto. Zodat zij een gezellig avondje uit kunnen hebben zonder zich zorgen te hoeven maken over hoe zij thuis komen. Heeft u een bijzondere locatie of andere obstakels? Ook dan denken wij graag met u mee over een oplossing!

Reserveer online

Contact – Valet parking Den Haag

Heeft u een heel groot evenement, een bijzondere locatie of andere problemen dan denken wij graag met u mee. Doormiddel van de valet parking service kunt u ieder event van begin tot eind goed organiseren.

Heeft u interesse in één van onze diensten? Bekijk onze tarieven op de website, en maak direct een reservering. U kunt ons mailen, of direct bellen via 085 – 300 1200.

Wat klanten zeggen

ERVAAR DE MENING VAN ANDEREN

Ontdek de mening van andere klanten die u al zijn voorgegaan:

De chauffeur van Safe2Drive was erg vriendelijk en behulpzaam. Hij hielp mij met mijn bagage en hield zelfs de deur open bij het uitstappen. We hadden een fijn gesprek, de reis duurde zo veel korter dan verwacht.

Liesbeth Gravingen

Ik had plots een spoedvergadering in Amsterdam. Gelukkig kon ik snel terecht bij mijn vaste chauffeur van Safe2Drive. Binnen een half uur was ik op locatie.

Ron van der Hee

Safe2Drive levert altijd een goede service!

Nick van Heeteren

Tijdens mijn rit naar een belangrijke beurs in Apeldoorn, ben ik fijn geholpen door Safe2Drive.

Petra van Dijk