Veilig aankomen op de plaats van bestemming!

Valet parking kosten

Bent u benieuwd naar Valet parking kosten? Dan bent u bij Safe2Drive aan het juiste adres! Wij zijn gespecialiseerd in valet parking tegen scherpe tarieven. Hierdoor kunt u uw gasten een onvergetelijke en chique entree geven op een feestje. Onze prijzen kunt u vinden op de website, zodat u weet waar u aan toe bent.

Plaats direct een reservering op de website of neem contact met ons op!

Vele mogelijkheden

Valet parking kosten van Safe2Drive

Als u een evenement organiseert komen daarbij veel aspecten bij kijken. 1 probleem kunt u in ieder geval uit handen geven, de Valet Parking.

Safe2Drive geeft u de mogelijkheid om uw gasten al een goede entree te geven bij aankomst van het event. Een chauffeur van Safe2Drive staat klaar bij de entree, hier kunt uw gast direct uitstappen en de sleutel overhandigen aan de valet parker. Uw gast kunt naar binnen en gaan genieten van het evenement terwijl de valet parker de auto op een veilige en verantwoordelijke manier parkeert. Zodra uw gasten weer naar huis willen zal de auto weer voor de entree staan zodat zij direct weer kunnen vertrekken. Uiteraard met de mogelijkheid om direct bij het uitstappen een Thuisbrengservice te reserveren.

Geniet van

Het gemak van Safe2Drive

U kunt zelfs op een last minute basis een chauffeur bestellen die u in uw eigen auto naar de gewenste bestemming rijdt.

Door heel Nederland voor u beschikbaar

Luchthavenvervoer

Heeft u een heel groot evenement, een bijzondere locatie of andere problemen dan denken wij graag met u mee. Safe2drive kan eventueel ook nog een shuttle service organiseren. Doormiddel van de Valet Parking kunt u ieder event van begin tot eind goed organiseren.

Ook kunt u ons inschakelen wanneer u naar de luchthaven of op een andere plaats van bestemming dient te zijn. Bel ons gerust!

Reserveer online

Neem contact met ons op

Heeft u nog vragen of bent u benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op. Onze medewerkers staan graag voor u klaar om uw vragen te beantwoorden. Ook kunt u natuurlijk direct een reservering plaatsen voor één van onze diensten. Tot ziens bij Safe2Drive!

Wat klanten zeggen

ERVAAR DE MENING VAN ANDEREN

Ontdek de mening van andere klanten die u al zijn voorgegaan:

Tijdens mijn rit naar een belangrijke beurs in Apeldoorn, ben ik fijn geholpen door Safe2Drive.

Petra van Dijk

De chauffeur van Safe2Drive was erg vriendelijk en behulpzaam. Hij hielp mij met mijn bagage en hield zelfs de deur open bij het uitstappen. We hadden een fijn gesprek, de reis duurde zo veel korter dan verwacht.

Liesbeth Gravingen

Ik had plots een spoedvergadering in Amsterdam. Gelukkig kon ik snel terecht bij mijn vaste chauffeur van Safe2Drive. Binnen een half uur was ik op locatie.

Ron van der Hee

Safe2Drive levert altijd een goede service!

Nick van Heeteren