Veilig aankomen op de plaats van bestemming!

Valet parking Rotterdam

Bent u op zoek naar valet parking Rotterdam? Dan bent u bij Safe2Drive aan het juiste adres! Bij het organiseren van een evenement komt veel kijken. U zult het daarom vast druk genoeg hebben met het organiseren. Wanneer u kiest voor valt parking door Safe2Drive zullen wij dit voor u uit handen nemen. Zo hoeft u hier zelf nier meer aan te denken!

Heeft u interesse in valet parking door Safe2Drive? Dan kunt u altijd contact met ons opnemen!

Vele mogelijkheden

Valet parking Rotterdam door Safe2Drive

Door middel van valet parking kunt u uw gasten een goed entree geven voor uw evenement. Zo worden uw gasten bij aankomst op het evenement door een chauffeur ontvangen. Deze chauffeur zal de auto op een veilige en verantwoorde manier parkeren. Op deze manier kunnen uw gasten meteen naar binnen. Wanneer uw gasten weer naar huis willen kunnen zij dit aangeven. Wij zorgen er dan voor dat de auto weer door de chauffeur wordt klaargezet zodat zij direct naar huis kunnen rijden.

Geniet van

Het gemak van Safe2Drive

U kunt zelfs op een last minute basis een chauffeur bestellen die u in uw eigen auto naar de gewenste bestemming rijdt.

Door heel Nederland voor u beschikbaar

Het gemak

Willen uw gasten tijdens het evenement alcoholische dranken nuttigen? Dan kunt u valet parking combineren met onze thuisbrengservice. Door middel van deze thuisbrengservice zal onze chauffeur uw gasten na het evenement in hun eigen auto naar huis brengen. Zo kunnen uw gasten onbezorgd genieten van een avondje uit. Een bijkomend voordeel is dat uw gasten de volgende dag niet terug hoeven te komen om hun auto op te halen.

Wij zijn voornamelijk actief in de gebieden Hoeksche Waard, Drechtsteden, Groot Rotterdam en Voorne Putten. Voor valet parking in Rotterdam bent u bij ons daarom op het juiste adres! Heeft u een bijzondere locatie of andere obstakels? Ook dan denken wij graag met u mee over een oplossing! Een voorbeeld is onze shuttle service om uw gasten te verplaatsen.

Reserveer online

Contact opnemen voor valet parking Rotterdam

Heeft u interesse in één van onze diensten? Bekijk onze tarieven op de website, en maak direct een reservering. U kunt ons mailen, of direct bellen via 085 – 300 1200.

Ook kunt u altijd contact met ons opnemen voor meer informatie of om de mogelijkheden voor u te bespreken.